• Millors ofertes
  • Més de 3 milions de clients
  • Reserva amb flexibilitat de dates

Pàrquings populars en Teatre Goya

El més cèntrics

Els més barats

On aparcar a Teatre Goya

El Teatre Goya va néixer en 1914 a Barcelona, però no va ser fins a l'any 1916 que aquest teatre no va començar amb la seva activitat teatral. El teatre es troba al carrer Joaquín Costa, situat molt a prop de la zona universitària de Barcelona.

Aparcar al barri de les Corts és bastant complicat a causa de la gran afluència d'estudiants durant tot l'any, ja que a aquesta zona es troba un dels campus més importants de Barcelona. En aquest barri, igual que en gairebé tota la ciutat comtal, l'aparcament a la via pública és estacionament regulat. D'una banda, es troba la zona verda, que prioritza l'aparcament a vehicles de residents i la resta de vehicles podran aparcar durant un màxim d'1 o 2 hores. D'altra banda, es troba la zona blava, on poden aparcar tot tipus de vehicles durant un màxim de 4 hores pagant una tarifa depenent de la demanda de la zona.

Si vols aparcar prop del Teatre Goya, no et preocupis! Nosaltres t'oferirem sempre una solució bona, bonica (tot el bonic que pugui ser un pàrquing) i barata. Si no vols jugar-te-la i vols tenir una plaça abans fins i tot d'arribar al teatre, reserva aquí la teva plaça de aparcament amb Parclick. Trobaràs la plaça perfecta tant en la nostra pàgina web com en la nostra aplicació mòbil. A penes et prendrà uns minuts! Al mapa, t'ensenyarem tots els pàrquings prop del Teatre Goya.

 

Teatre Goya

Perfecte per una “escapada”

Com t'hem esmentat abans, aquest teatre té poc més de 100 anys. Durant tot aquest temps, també ha estat seu del Centre Aragonès de Barcelona. Pel Goya, han passat grans celebritats del teatre com Paco Morán, María Jesús Valdés, Carmen Machi i un immens etcètera.

No obstant això, aquest teatre també va tenir els seus alts i baixos. En 2004, va haver de tancar i va estar a punt de no tornar a obrir les seves portes. Avui dia, el Teatre Goya t'ofereix espectacles de pròpia creació, sent aquestes, en la seva gran majoria, en català.

A més, t'ofereix servei del lloguer en el cas que necessitis un gran espai per organitzar alguna reunió, enregistrament o conferència.

Una dels avantatges d'assistir al Goya és que, desprès d'una funció, sempre pots anar a prendre't alguna cosa a algun bar pròxim, o gaudir d'un bon passeig fins arribar a plaça Catalunya o fins i tot a Les Rambles.

Si no vols perdre't les pròximes funcions, no dubtis a reservar la teva plaça amb Parclick en un aparcament totalment vigilat. Trigaràs tan sols uns minuts i tindràs la teva plaça assegurada abans d'haver arribat!

Download app

Llisca el teu dit per la nostra app i tot canvia

Tu decideixes on, quan aparcar i quin pàrquing s'adapta millor a tu. Estalvies diners, estalvies temps i t'adones, que aparcar pot ser ràpid i còmode. Arribes sempre a temps.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Teatre Goya

Més de 1 milió de conductors ja han reservat amb  Parclick

Valeriano

It is very dark.

David

Todo fue perfecto.la entrada, la salida, muy cerca de la estación. El parking muy limpio e iluminado.

Bebe

Very Easy, Very Accesible

Carmen

plazas de parking correctas

Claire

Arrivée vers 13h. Nous avions réservé 3 jpurs sur le site. Le gardien nous a accueilli, nous a tout expliqué, donné le ticket de sortie illimité. Très aimable. Parking surveillé. Accès facile. Je recommande.

Juan Carlos

Comodidad

Cristina

Situació immillorable per anar al teatre Lliure. Personal molt amable. Instal.lacions molt noves i places prou àmplies.

Arnaud

Les personnels de Parclick que j'ai contacté par téléphone pour résoudre une problématique avant mon départ ont toujours été à l'écoute et ont solutionné cette problématique.

LUIS MIGUEL

Practico, para el sitio que ivamos, reservamos online, y no tuvimos ningun problema, repetiremos si vamos más veces. Gracias.

TANIT

La informació de que s'havia de trucar a un telèfon no era certa. Hi havia un vigilant que em va dir que agafés ticket, i a l'hora de marxar, ensenyant la reserva del Parclick em va obrir.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google