BSM La Boquería

Floristes de la Rambla
Sobre el pàrquing
Ya tienes un parking cerca del Mercado de la Boquería con BSM La Boquería. Es un parking céntrico, muy cerca de las famosas Ramblas de Barcelona y de los lugares más turísticos del casco histórico. Visita la Basílica de Santa Maria del Pi o el Palau de la Virreina, solo cruzando un par de calles. Si te gusta la ópera y la música clásica, con este parking tienes la posibilidad de aparcar cerca del Gran Teatre del Liceu, una visita que no te puedes perder durante tu estancia en Barcelona. El parking BSM La Boquería es uno de los pocos que tiene una posición perfecta en Barcelona, ya que puedes llegar andando a cualquier lugar del centro. Y si no te gusta andar, siempre puedes moverte en metro, cogiendo la línea 3 en la parada Liceu. Al tratarse de un parking 24 horas, dispones de total flexibilidad para dejar tu coche y perderte por las calles de Barcelona sin preocuparte por la hora. Otros lugares interesantes que te proponemos son la Plaza de Sant Jaume, el Palau de la Generalitat de Catalunya o la espectacular Catedral de Barcelona.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Carrer de les Floristes de la Rambla 8.B

Què opinen els nostres clients
4,5
Basat en 66 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Valentín
4,7
4,7

mayank
2,7
2,7

Alina
5
5
super parking juste à l'entrée du marché de la boqueria et à 5min a pied de la place de catalunya pour les bus.Llegir-ne menys

Preu per a 3 hores