BSM Moll de la Fusta

Pàrquing a Passeig de Colom, - 08002. Barcelona, Espanya

BSM Moll de la Fusta
Accessible Servei 24h Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Pàrquing vigilat
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

BSM Moll de la Fusta

Situado en la calle Paseig de Colom 1, muy cerca del puerto de Barcelona, el parking BSM Moll de la Fusta es la opción perfecta si quieres aparcar cerca de éste y de la playa. Sin duda, es la mejor zona de Barcelona donde dejar tu coche ya que puedes elegir diferentes actividades a su alrededor. Si eres de los que les gusta la playa, dando un paseo tienes la famosa Playa de la Barceloneta. Si por el contrario te gusta más la ciudad, a pocos metros puedes visitar el centro de Barcelona, así como diferentes museos y teatros muy reconocidos.

Empezamos… El Museo de Historia de Catalunya o el Aquarium son los que más cercan se encuentran de este parking, por lo que no tendrás problema en visitarlos. No dejes escapar la oportunidad de visitar el puerto de Port Vell ni el Centro Comercial Maremagnum, situados en Moll d'Espanya. Al otro lado del parking BSM Moll de la Fusta, puedes visitar el famoso Parque de la Ciudadela, con numerosos jardines, monumentos y atracciones en su interior como el Zoológico de Barcelona.

Adentrándonos un poco más en el centro de Barcelona, al que puedes llegar bien a pie o en transporte público (gracias a la parada de metro La Barceloneta de la línea 4, a 5 minutos del parking), tienes para visitar la Plaça Sant Jaume, la Basílica de Santa Maria del Mar o la Catedral de Barcelona. El Monumento a Cristóbal Colón, el Museo Marítimo o el Museo de Cera son otras de las muchas alternativas que tienes para visitar del centro de Barcelona desde el parking BSM Moll de la Fusta.

Entrada del pàrquing

  • Plaça d'Antonio López 32

  • Calle Cristóbal Colón

Entrades per a vianants

  • Plaça d'Antonio López 32

  • Passeig de Colom 16

  • Passeig de Colom 21

  • Passeig de Colom 27

Com bescanviar la teva reserva

ONEPASS 3h (9.45€)

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Llista de preus

CAR

3 hores

Entrada única

945€

4 hores

Entrada única

1260€

5 hores

Entrada única

1575€

6 hores

Entrada única

1890€

2 dies

Il.limitades entrades/sortides

43

3 dies

Il.limitades entrades/sortides

54

4 dies

Il.limitades entrades/sortides

65

5 dies

Il.limitades entrades/sortides

70

7 dies

Il.limitades entrades/sortides

86

15 dies

Il.limitades entrades/sortides

110

30 dies

Il.limitades entrades/sortides

209

2

209

Tots els passis mensuals comencen el dia 1 del mes i tenen una estada mínima obligatòria de quatre mesos. Consulta les condicions abaix.

Condicions

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides. Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

El preu dels passis mensuals a Parclick és l'equivalent a un mes d'aparcament. Aquest tipus d'abonament requereix que signis un contracte mínim de quatre mesos amb el pàrquing després de realitzar la compra. No te'l recomanem si ets turista.

Si no ets resident i vols aparcar durant un mes o més, si us plau, considera els nostros passis diaris de 30 dies o contàctan's a info@parclick.com

Tots els passis mensuals són subjectes a l'horari d'obertura del pàrquing.