NN Rocafort

Rocafort, 64
Sobre el pàrquing
NN Rocafort es un parking próximo a la Gran Via de les Corts Catalanes, una de las más grandes de Barcelona. Otra de las grandes calles que atraviesa esta ciudad es la Avenida del Paralelo, a la que podrás llegar fácilmente desde este parking. Situado a solo 10 minutos de la Fira de Barcelona, es perfecto si vas a acudir a algún evento en este recinto, o simplemente quieres aparcar aquí porque tienes pensado visitar las fuentes de Montjuic y la Plaza de España. No pierdas la oportunidad de dejar tu coche bien aparcado mientras visitas la Fira de Barcelona por el motivo que sea, porque vayas a pasear por el Parque de Joan Miró o, simplemente, porque te apetezca. Tus razones tendrás, lo único que queremos es que no te arrepientas de haber reservado a tiempo. Con el parking NN Rocafort también puedes moverte por Barcelona en metro, gracias a la parada de Rocafort (línea 1), la más cercana que vas a este parking.

IMPORTANTE: Recuerda indicar en tu reserva el número de teléfono móvil que utilizarás durante tu visita a Barcelona.

Acceso al parking TELEFÓNICO. Atención al cliente REMOTA.

Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

El dia que vagis a gaudir del servei, només has d'arribar al pàrquing, agafar tiquet i aparcar en qualsevol plaça buida. Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la garita amb el justificant Parclick i el nostre personal t'ho canviarà per una pàrquing card que permet múltiples entrades i sortides.

SI NO HI HA PERSONAL A L'APARCAMENT I ÉS TANCAT:

En arribar a l'aparcament, utilitza el mateix telèfon que vàres indicar a la reserva i fés la trucada des d'aquest de forma GRATUÏTA al número +34 687 61 05 23. La porta s'obrirà automàticament per donar-te pas.

Un cop dins, busca aparca a la primera planta, places NO RESERVADES i surt de l'aparcament per la porta peatonal.

Tant per a entrar a peu o cotxe com per a sortir en el teu vehicle, hauràs de trucar al telèfon indicat d'apertura de porta.

Pots contactar amb Atenció al Client Remota per a qualsevol dubte o incidència que et sorgeixi a l'aparcament: +34 93 414 37 17. C/Hercegovina, 19-23, 8006 Barcelona

Entrada al pàrquing

Rocafort, 64

Què opinen els nostres clients
4,6
Basat en 62 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Laura
5
5

Lillemor
4,3
4,3

Laura
5
5

Preu per a 6 hores