Oferta: San Marco cancelable y sin tarifa de servicio
Ordenar per:

Pàrquings a prop de Venecia

22 Pàrquings trobats
 • Venezia Center Parking Garage (ex Isolanova Parking)
  1. Més proper
  2. Més barat

  Venezia Center Parking Garage (ex Isolanova Parking)

  Cobert (2.2m)
  1 min (50m)
  Preu per a 1 hora
 • Autorimessa Comunale Venezia AVM - Porto di Venezia

  Autorimessa Comunale Venezia AVM - Porto di Venezia

  Cobert (2.2m)
  14 min (861m)
 • Garage San Marco - Venezia Centro

  Garage San Marco - Venezia Centro

  Cobert (2.1m)
  15 min (925m)
  Preu per a 1 dia
 • MarcoPolo - Car Valet - Venezia Centro - Scoperto

  MarcoPolo - Car Valet - Venezia Centro - Scoperto

  Descobert
  18 min (1.1km)
  Preu per a 1 dia
 • Marive - Parking+Ferry - Venezia Centro

  Marive - Parking+Ferry - Venezia Centro

  Descobert (2.3m)
  57 min (3.4km)
  Preu Parclick per 1 dia
  25 €
 • Terminal Fusina

  Terminal Fusina

  Descobert (7m)
  +60 min (4.8km)
  Preu per a 12 hores
 • Venice Utility Park - Shuttle - Porto di Venezia - Coperto

  Venice Utility Park - Shuttle - Porto di Venezia - Coperto

  Cobert (4.5m)
  Preu per a 2 dies
  Temps a la terminal a peu:
 • Venice Utility Park - Shuttle - Piazzale Roma - Scoperto

  Venice Utility Park - Shuttle - Piazzale Roma - Scoperto

  Descobert (4.5m)
  +60 min (5.9km)
  Preu per a 2 dies
 • Venice Utility Park - Shuttle - Piazzale Roma - Coperto

  Venice Utility Park - Shuttle - Piazzale Roma - Coperto

  Cobert (4.5m)
  +60 min (5.9km)
  Preu per a 2 dies
 • Fly Park Venezia - Car valet - Coperto

  Fly Park Venezia - Car valet - Coperto

  Cobert
  Preu per a 1 dia
  Servei de recollida del vehicle a l'aeroport
 • Fly Park Venezia - Shuttle - Scoperto

  Fly Park Venezia - Shuttle - Scoperto

  Descobert
  Preu per a 1 dia
  Dirigeix-te amb el teu vehicle al pàrquing. Un cop hagis aparcat, el pàrquing posa a la teva disposició una llançadora directa a l'aeroport.
 • Fly Park Venezia - Car valet - Scoperto

  Fly Park Venezia - Car valet - Scoperto

  Descobert
  Preu per a 1 dia
  Servei de recollida del vehicle a l'aeroport
 • Fly Park Venezia - Shuttle - Coperto

  Fly Park Venezia - Shuttle - Coperto

  Cobert
  Preu per a 1 dia
  Dirigeix-te amb el teu vehicle al pàrquing. Un cop hagis aparcat, el pàrquing posa a la teva disposició una llançadora directa a l'aeroport.
 • Delfino Autorimessa

  Delfino Autorimessa

  Cobert (2m)
  +60 min (7.0km)
  Preu per a 1 hora
 • Garage Europa - Stazione di Venezia Mestre

  Garage Europa - Stazione di Venezia Mestre

  Cobert (2.3m)
  +60 min (7.2km)
  Preu per a 2 dies
 • SABA Stazione di Venezia Mestre

  SABA Stazione di Venezia Mestre

  Descobert (2.05m)
  +60 min (7.3km)
  Preu per a 1 dia
 • San Marco Aeroporto Venezia - Shuttle

  San Marco Aeroporto Venezia - Shuttle

  Descobert
  Preu per a 1 dia
  Dirigeix-te amb el teu vehicle al pàrquing. Un cop hagis aparcat, el pàrquing posa a la teva disposició una llançadora directa a l'aeroport.
 • MarcoPolo - FREE Shuttle - Piazzale Roma

  MarcoPolo - FREE Shuttle - Piazzale Roma

  Descobert (2m)
  +60 min (9.3km)
  Preu per a 1 dia
 • MarcoPolo - FREE Shuttle - Porto di Venezia

  MarcoPolo - FREE Shuttle - Porto di Venezia

  Descobert (2m)
  +60 min (9.3km)
  Preu per a 1 dia
 • MarcoPolo - FREE Shuttle - Stazione di Venezia Mestre

  MarcoPolo - FREE Shuttle - Stazione di Venezia Mestre

  Descobert (2m)
  +60 min (9.3km)
  Preu per a 1 dia

On aparcar a Venecia

Vols deixar el teu cotxe a un pàrquing a Venècia? Hem pensat que, abans de sortir a descobrir aquesta ciutat (una de les més boniques del món!), podries fer-te servir d’uns quants consells si estàs planejant un viatge a Venècia amb cotxe i necessites informació sobre com moure't per Venècia, sobretot sobre on aparcar a Venècia. Continua llegint!

Quan costa l’aparcament a Venècia?

Pàrquing

Preu per 1 dia 

Tipus de pàrquing

Autorimessa Comunale

26,83€

Cobert

Garage San Marco

42,49€

Cobert

VenicePark by Blitz

153,49€

Cobert

Terminal Fusina

13,76€

Cobert

Venice Utility Park

52,49€

Cobert

Garage Europa

17,20€

Cobert

La ciutat de Venècia és una de les més famoses d'Itàlia. Declarada per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat pel seu peculiar urbanisme i el seu patrimoni artístic, és un destí de somni per a turistes de tot el món, especialment per als més romàntics. La ciutat de Venècia està formada per alguns territoris emplaçats en terra ferma, com la ciutat de Mestre, així com per diversos territoris insulars de la llacuna de Venècia.

Sense anar més lluny, el centre històric de Venècia és situat al cor de la llacuna, i consta de 118 petites illes connectades amb Mestre per un pont de gairebé 4 quilòmetres de longitud: el pont de la Llibertat.

Com ja hauràs suposat amb aquesta petita introducció (o simplement amb un cop d'ull a la ciutat en Google), en estar composta d'un gran nombre d'illes petites connectades per ponts i canals, Venècia és, literalment, una ciutat sense carrers!

Aparcar a Venècia

Potser no fa falta esmentar que pel centre de Venècia no es pot circular amb cotxe (tret que el tinguis equipat amb flotadors en lloc de pneumàtics). És més: a la zona de la llacuna, els canals substitueixen a les carreteres. Així doncs, et queden tres alternatives: anar a peu, en góndola (cosa que HAS de provar almenys una vegada en la vida) o utilitzar el servei públic de vaixells.

Parlant més detalladament sobre aquest últim, la flota de transport públic de Venècia és formada per vaporettomotoscafi, vaixells foranei, motonavi i motozattere, tots ells gestionats per l'empresa ACTV. També existeix una empresa privada, Alilaguna, que connecta per aigua l'aeroport Marco Polo de Venècia amb el centre de la ciutat.

Bé! Ja t'hem aclarit que és pràcticament impossible conduir pel centre de Venècia. Ara ens queda parlar sobre com arribar a la ciutat i, sobretot, on aparcar a Venècia.

On aparcar per anar a Venècia?

Et contàvem més amunt que el municipi de Venècia també inclou una àrea en terra ferma: la ciutat de Mestre, a la qual es pot arribar amb cotxe sense problema per les autopistes A27 i A57. Sigui com sigui el lloc on vols aparcar, Parclick t'ofereix aparcaments en aquests dos llocs, per estalviar-te el temps que suposa buscar aparcament en una ciutat que no coneixes. Sabent que, amb Parclick, tindràs fins a dues alternatives diferents per a aparcar a Venècia i Mestre, no es podria demanar més per al teu viatge!

La primera opció és aparcar a Mestre. Aquí, els pàrquings són més barats i es pot arribar-hi caminant en pocs minuts a l'estació de Venècia a Mestre, des d'on surten els trens i circulen pel pont de la Llibertat fins a l'estació de Venècia Santa Lucia (situada en ple centre històric). Els trens passen amb molta freqüència i la durada del trajecte és de només uns deu minuts. Igualment, podries fer aquest mateix recorregut amb autobús (operats també per l'empresa de transport públic ACTV), ja que per aquest pont també passa una carretera.

La segona alternativa et permetrà aparcar al centre de Venècia. Com? Molt senzill: com t'acabem de destacar, existeix una carretera per la qual podràs conduir tu mateix directament pel Pont de la Llibertat fins a arribar a Piazzale Roma. Aquesta plaça és l'última zona del centre històric on poden circular els vehicles amb rodes, i on trobaràs doncs l'última possibilitat d'aparcar al centre històric de Venècia.

Totes les línies principals de transport públic en vaporetto surten de Piazzale Roma, una plaça situada a un pas de l'estació de tren de Venècia Santa Lucia i des de la qual podràs arribar a tots els racons de la ciutat.

No obstant això, trobar aparcament a Piazzale Roma no és fàcil, ja que, com bé sabràs, un gran nombre de persones visiten Venècia sigui qual sigui l'època de l'any. Per això, reservar pàrquing a Venècia amb Parclick t'estalviarà una llarga, esgotadora i infructuosa cerca d'una plaça d'aparcament lliure ;)

Triïs l'opció que triïs, aparcar a Mestre o aparcar al centre de Venècia, en Parclick t'oferim sempre el millor pàrquing de la llacuna de Venècia. Reserva la teva plaça de pàrquing amb antelació en un sol clic i aprofita el teu temps i diners a gaudir d'aquest meravellós paisatge.

On aparcar a Venècia Santa Lucia

L'estació de Venècia Santa Lucia és la principal estació de ferrocarril a Venècia. Situada al centre històric de la llacuna, els aparcaments més pròxims a Venècia Santa Lucia es troben a Piazzale Roma (a uns 5 minuts a peu de l'estació i, si el recordes, és l'última zona on és possible conduir pel centre de Venècia). El Ponte della Costituzione és el pont que connecta l'estació de Venècia Santa Lucia amb Piazzale Roma.

Gràcies a Parclick, disposaràs de diverses opcions per aparcar el teu cotxe reservant la teva plaça en un dels aparcaments de Piazzale Roma.

La teva primera opció serà sens dubte l'aparcament Autorimessa Comunale AVM - Porto di Venezia. Aquest és el major aparcament del centre de Venècia, composat per 6 plantes i obert tots els dies les 24 hores. Aquí, la tarifa mínima és la tarifa diària.

El mateix ocorre amb l'altre aparcament també situat a Piazzale Roma: el Garatge Sant Marco - Porto di Venezia. Aquest pàrquing, malgrat no ser una opció econòmica ja que la tarifa mínima és de 24 hores, compta amb un sistema de videovigilància les 24 hores del dia i és obert tots els dies del any.

Cerques un servei tot inclòs? El VenicePark by Blitz - Park + Water Taxi serà la teva millor elecció: equipat amb els seus propis vaixells, aquest aparcament et garanteix una connexió còmoda i ràpida amb el teu destí a Venècia, oferint-te la possibilitat d'utilitzar una llanxa motora proporcionada pel propi aparcament i inclosa en el preu que et portarà a qualsevol lloc del centre de Venècia.

On aparcar gratis a Venècia?

Com ja ho hauràs pogut endevinar, NO és possible circular amb cotxe pel centre de Venècia. En el seu lloc, trobaràs vaixells, autobusos aquàtics i góndoles navegant pels canals de la ciutat.

L'última zona a la qual es pot accedir amb cotxe a Venècia és Piazzale Roma. Per arribar fins aquí, hauràs de creuar el llarg Ponte della Libertà (Pont de la Llibertat) que connecta la ciutat amb Mestre, en terra ferma. És per això que Piazzale Roma és l'única zona a la qual tothom somia amb poder aparcar-hi abans de visitar el centre històric de Venècia, però aquí, malauradament, únicament trobaràs places d'aparcament de pagament.

Així doncs, l'única manera d'aparcar gratis a Venècia és fer-ho molt abans d'acostar-se al Ponte della Libertà, a algunes zones de Mestre.

Places d’aparcament en lloguer a Venècia

A més de poder reservar una plaça d'aparcament per unes hores o diversos dies, amb Parclick també podràs llogar una plaça d'aparcament a Venècia perquè puguis deixar el teu cotxe aparcat de manera segura dia rere dia, o mes rere mes. Oferim abonaments mensuals de 24 hores, gràcies als quals podràs utilitzar la plaça d'aparcament en qualsevol moment, o potser, si el que necessites és un pàrquing per moments concrets del dia, pots triar entre un abonament diürn o nocturn.

L'important és que la seva plaça d'aparcament en lloguer serà sempre segura!

Consulta les nostres ofertes de places d'aparcament a Venècia, i, si no troba el que cerques, contacta amb nosaltres! Estarem a la teva disposició per a proposar-te la millor opció d'aparcament en funció de les teves necessitats.

Visitar Venècia

Venècia, també coneguda com “la Serenissima”, és una ciutat d'història en haver estat durant més de mil anys la capital de la República de Venècia. Gràcies al seu ric passat, la ciutat conserva avui dia un increïble patrimoni artístic, arquitectònic i cultural.

Barris de Venècia

La ciutat és dividida en 6 districtes coneguts com “sestieri”. Aquests són:

 • San Marco
 • Dorsoduro
 • Santa Croce
 • San Polo
 • Cannaregio
 • Castello

Tot el centre històric està travessat pel famós Gran Canal de Venècia, del qual parteixen uns 158 canals menors.

Vols saber què cal visitar a cada barri de Venècia? Continua llegint i descobreix-ho!

Monuments i punts d’interès a Venècia

Venècia és el lloc perfecte per un viatge romàntic o per un passeig on descobrir els seus increïbles racons i canals característics. Si vens de visita a Venècia, hi ha alguns llocs que has de veure sí o sí!

Què veure a San Marco

En primer lloc, tenim la famosa Piazza de San Marco, on es troben la basílica de San Marcos (el patró de Venècia), el Campanile de San Marcos, la Torre del Rellotge i el Palau Ducal.

Al districte de San Marco també es pot admirar el famós pont dels Sospirs, la basílica de San Giorgio Maggiore, l’església de San Moisè i el teatre La Fenice, la principal òpera de Venècia.

Què veure a Dorsoduro

Al barri de Dorsoduro, hi ha quantitat de museus com la Galeria de l'Acadèmia o els palaus Ca’Rezzonico i Ca’Dario, però també algunes esglésies que no tenen desaprofitament com la basílica de Santa Maria della Salute, l'església dei Gesuati o la de Ognissanti. El barri de Dorsoduro també forma part de l'Illa de Giudecca, on es troba el Canal de la Giudecca i sobre la qual s'aixeca l'església del Redemptor. En Dorsoduro, també podràs veure el Palau Ca’Foscari, seu de la famosa Universitat Ca’Foscari de Venècia.

Què veure a Santa Croce

Potser el barri de Santa Croce és el més petit de tots, però en ell coincideixen la major part dels enclavaments principals de Venècia com l'illa de Tronchetto, Piazzale Roma i el pont de la Constitució. Aquest pont connecta la Piazzale Roma amb l'estació de tren de Venecia Santa Lucia. A Santa Croce es troba el Palau Ca’Pesaro, l'església de San Stae, l'església de San Nicola dona Tolentino i el Museu Cívic d'Història Natural. El barri Santa Croce limita amb el barri de Sant Polo, del qual parlem en el següent apartat.

Què veure a San Polo

Un dels principals punts d'interès a Sant Polo és el pont de Rialto, el qual connecta aquest barri amb la zona de San Marco. Aquí no pots perdre't l’església de San Giacomo di Rialto, la basílica de Santa María Gloriosa dei Frari i la Scuola Gran di San Rocco, una confraternitat creada per assistir als ciutadans en temps de plagues.

Què veure a Cannaregio

El barri de Cannaregio és l'únic que pot ser creuat en ferri a través del Canal de Cannaregio i el Gran Canal de Venècia. Donada aquesta particular connexió, aquí podràs visitar tres ponts principals: el pont degli Scalzi, el pont delle Guglie i el pont dei Tre Archi. Al barri de Cannaregio es troba també l’església de la Madonna dell’Orto, l’església de Santa María dei Miracoli i el que va ser l'antic Gueto de Venècia, seu de la comunitat jueva de la ciutat.

Què veure a Castello

Finalment, et parlem del barri de Castello, el més gran de tots. Encara que sigui l'únic que no es troba a la vora del Canal Gran, a Castello es troben l'església de San Zaccaria, la basílica de Sant Giovanni e Paolo, l'Escola Gran de Sant Marco i l'Arsenal de Venècia, on se celebren nombroses exposicions d'art contemporani durant la Biennale de Venècia.

Tots aquests llocs, no obstant això, són només una petita part de les meravelles que es conserven al centre històric de Venècia i en la seva llacuna. Perquè la cosa no acaba aquí! També es troben altres llocs per visitar com les illes de Burano i Murano, San Lazzaro degli Armeni i Lido di Venècia.

Què fer a Venècia

Esdeveniments i festivals a Venècia

Venècia és plena de gent durant tot l'any, però si hi ha un moment en el qual val la pena visitar aquesta ciutat és, sens dubte, durant un dels seus esdeveniments més famosos: el Carnaval de Venècia.

Ets un amant del cinema? Aquesta ciutat també és per a tu! Experimenta l'animat ambient que es respira a la ciutat durant el Festival Internacional de Cinema de Venècia.

L'única pega és que, en aquestes ocasions, trobar una plaça d'aparcament a Venècia pot resultar complicat. Per això, en Parclick et recomanem reservar la teva plaça de pàrquing amb antelació tant per al Carnaval de Venècia com per al Festival de Cinema de Venècia.

Viatjar des de Venècia

Venècia és una ciutat meravellosa per visitar i, gràcies al seu port i aeroport, també és un gran punt de partida des del qual descobrir molts altres destins coneguts del Mediterrani, Europa i el món! Si estàs planejant el teu viatge des de Venècia, has de saber com aparcar de manera segura al port de Venècia o prop de l'aeroport Marco Polo.

Aparcament al port de Venècia

El port de Venècia és un dels més importants del Mediterrani. Si vols aparcar a prop del port de Venècia, és molt probable que vagis amb un bitllet de creuer. Hem encertat? Hi ha moltes companyies de creuers que organitzen viatges des de Venècia amb parades per tot el Mediterrani. Però encara hi ha més: també tens l'opció d'agafar un vaixell des del pont de Venècia fins a Grècia o Turquia.

Quina quantitat de destins, oí? Doncs la zona de Piazzale Roma serà sempre la teva millor opció si el que cerques és aparcar prop del port de Venècia, ja que la terminal de passatgers de l'estació Marítima (des d'on surten els ferris i els creuers) és a només 10 minuts a peu. A més, un servei de People Moure connecta Piazzale Roma amb el port, arribant fina a l'illa artificial de Tronchetto.

Una altra alternativa és triar un dels nostres pàrquings en terra ferma, els quals t’ofereixen servei de transport gratuït per arribar fàcilment al port de Venècia i aparcar el teu cotxe en un lloc segur.

Aparcar a prop de l’aeroport de Venècia

Si ja has decidit anar-te de viatge amb avió, en Parclick també oferim algunes alternatives perquè puguis aparcar prop de l'aeroport de Venècia. Consulta els nostres pàrquings amb servei de transport gratuït fins a l'aeroport per arribar a la terminal en un tres i no res el dia de la teva sortida.

Després de toooota aquesta informació, no pots dir que no t'ho hem preparat prou per menjar-te Venècia des del primer dia. Descobreix una de les ciutats més romàntiques del món deixant el teu cotxe en un lloc segur en un dels nostres pàrquings.

I si ets d'aquestes persones insaciables de coneixement, també pots donar un cop d'ull a la nostra proposta sobre què veure a Venècia en un dia, o triar l’hotel on gaudir la teva estada ;)

Altres llocs a Venecia