• Millors ofertes
  • Més de 3 milions de clients
  • Reserva amb flexibilitat de dates

Pàrquings populars en Barcelona, abonament mensual

El més cèntrics

Els més barats

On aparcar a Barcelona, abonament mensual

Abonament mensual pàrquing Barcelona

Al web de Parclick pots trobar ofertes per reservar el seu abonament mensual de pàrquing a Barcelona. Per trobar aquestes ofertes només has de fer clic sobre el botó d'abonaments, el pots trobar al costat del cercador. D'aquesta manera se't desplegarà al mapa i en el llistat tots els pàrquings que ofereixen aquest producte a Barcelona. T'oferim diferents tipus d'abonaments que et permetran tenir una plaça garantida: 24h, laboral o nocturn.

Abonament mensual 24h

Aquest abonament et permet total flexibilitat, ja que amb ell pots aparcar tots els dies del mes a qualsevol hora. No tindràs cap tipus de limitació, de manera que és ideal si el que necessites és una plaça d'aparcament a prop de casa que et permeti total llibertat.

Abonament mensual laboral

Aquesta opció és més econòmica i et resultarà ideal si el que busques és una plaça garantida prop del teu lloc de treball. Aquest abonament mensual et permet aparcar durant un determinat nombre d'hores al dia. El nombre exacte varia per a cada pàrquing, però es corresponen amb les hores convencionals de les jornades laborals. L'única limitació en aquest tipus d'abonaments és que el vehicle no pot passar la nit al pàrquing.

Abonament mensual nocturn

Aquesta opció complementa a l'abonament laboral i és perfecta per a aquells casos en què es treballa en horari nocturn o només es necessita l'aparcament fora de la jornada laboral. El preu és molt més reduït, així que si aquest model d'abonament cobreix les teves necessitats, estàs de sort!

Si necessites aparcar durant llargues estades a Barcelona, ​​consulta el web o l'app de Parclick i reserva la teva plaça!

Download app

Llisca el teu dit per la nostra app i tot canvia

Tu decideixes on, quan aparcar i quin pàrquing s'adapta millor a tu. Estalvies diners, estalvies temps i t'adones, que aparcar pot ser ràpid i còmode. Arribes sempre a temps.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Barcelona, abonament mensual

Més de 1 milió de conductors ja han reservat amb  Parclick

Valeriano

It is very dark.

David

Todo fue perfecto.la entrada, la salida, muy cerca de la estación. El parking muy limpio e iluminado.

Bebe

Very Easy, Very Accesible

Carmen

plazas de parking correctas

Claire

Arrivée vers 13h. Nous avions réservé 3 jpurs sur le site. Le gardien nous a accueilli, nous a tout expliqué, donné le ticket de sortie illimité. Très aimable. Parking surveillé. Accès facile. Je recommande.

Juan Carlos

Comodidad

Cristina

Situació immillorable per anar al teatre Lliure. Personal molt amable. Instal.lacions molt noves i places prou àmplies.

LUIS MIGUEL

Practico, para el sitio que ivamos, reservamos online, y no tuvimos ningun problema, repetiremos si vamos más veces. Gracias.

TANIT

La informació de que s'havia de trucar a un telèfon no era certa. Hi havia un vigilant que em va dir que agafés ticket, i a l'hora de marxar, ensenyant la reserva del Parclick em va obrir.

Christine

Best price we found, it is a little hard to get into as you can only go in one way from the Main Street. The app said that we will be given a ticket/card if you have unlimited access, it was not the case. We just needed our plates read on camera.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google