NN Concept

Valencia, 307
Sobre el pàrquing
¿Vas a visitar Barcelona? Si es el caso, no te olvides que aparcar en esta ciudad es muy complicado, sobre todo si tienes pensado ir al centro. Por eso te proponemos el parking NN Concept. Es un parking que te permite aparcar cerca del centro de Barcelona, pero evitando todo el caos que se genera aquí. Para que te hagas una idea, está rodeado por calles tan conocidas como la Avinguda Diagonal y la Gran Via de les Corts Catalanes. Desde este parking, además de poder pasear por estas calles, también puedes visitar la Pedrera, la Plaça de Tetuán, la Casa Batlló o el Museo Egipcio. A unos 15 minutos andando, puedes llegar sin problema hasta la Sagrada Familia o la Plaça de Catalunya, pero si no te gusta mucho andar, siempre puedes coger el metro en la estación Girona (línea 4) y moverte por todo Barcelona cómodamente. No te vayas de aquí sin visitar los atractivos que todo el mundo quiere ver: el Palau de la Música Catalana, la Catedral de Barcelona, la Plaça Sant Jaume, ¡y muchos lugares más! IMPORTANTE: Recuerda indicar en tu reserva el número de teléfono móvil que utilizarás durante tu visita a Barcelona. Acceso al parking TELEFÓNICO. Atención al cliente REMOTA.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

El dia que vagis a gaudir del servei, només has d'arribar al pàrquing, agafar tiquet i aparcar en qualsevol plaça buida. Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la garita amb el justificant Parclick i el nostre personal t'ho canviarà per una pàrquing card que permet múltiples entrades i sortides.

SI NO HI HA PERSONAL A L'APARCAMENT I ÉS TANCAT:

En arribar a l'aparcament, utilitza el mateix telèfon que vàres indicar a la reserva i fés la trucada des d'aquest de forma GRATUÏTA al número +34 695 853 056. La porta s'obrirà automàticament per donar-te pas.

Un cop dins, busca aparca a la primera planta, places NO RESERVADES i surt de l'aparcament per la porta peatonal.

Tant per a entrar a peu o cotxe com per a sortir en el teu vehicle, hauràs de trucar al telèfon indicat d'apertura de porta.

Pots contactar amb Atenció al Client Remota per a qualsevol dubte o incidència que et sorgeixi a l'aparcament: +34 93 414 37 17 C/Hercegovina, 19-23, 8006 Barcelona

Entrada al pàrquing

Carrer de València 305

Què opinen els nostres clients
4,5
Basat en 51 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Pilar
5
5

Thorben
3,3
3,3

Ludovic
3,7
3,7

Preu per a 6 hores