BSM Mercat de Sant Antoni

Pàrquing a Carrer del Comte d'Urgell, 1 - 08011. Barcelona, Espanya

BSM Mercat de Sant Antoni
Accessible Servei 24h Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Pàrquing vigilat
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

BSM Mercat de Sant Antoni

Aparcar cerca del Mercat de Sant Antoni es un punto a favor si estás buscando aparcamiento por la zona de El Raval y quieres empezar desde ahí tu ruta turística por Barcelona. Si lo que quieres es estar a tiro de piedra de todo lo que tienes que ver en Barcelona, puedes aparcar tu coche en el parking BSM Mercat de Sant Antoni.

El Mercat de Sant Antoni es un famoso mercado de alimentación con más de 100 años de antigüedad. Sin duda alguna, es un sitio perfecto para experimentar el ambiente local de la Ciudad Condal, antes de ver el resto de cosas que ofrece. BSM Mercat de Sant Antoni se encuentra justo debajo del mercado (para que no tengas que andar ni un metro antes de empezar) y se trata de un parking cubierto y vigilado en el Barrio de El Raval.

¿Es la hora de salir del mercado? No dudes en dejar tu coche en el parking el tiempo que quieras, usa el transporte público para plantarte en el centro en un abrir y cerrar de ojos. Por ejemplo, tienes la parada de Sant Antoni (Línea 2) a solo 7 minutos a pie del parking.
Reserva tu plaza de parking y olvídate de perder tiempo buscando aparcamiento en Barcelona ;)

Entrada del pàrquing

  • Carrer del Comte d'Urgell, 1

Com bescanviar la teva reserva

ONEPASS 3h (9.45€)

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Llista de preus

CAR

3 hores

Entrada única

945€

4 hores

Entrada única

1260€

5 hores

Entrada única

1575€

6 hores

Entrada única

1890€

1 dia

Il.limitades entrades/sortides

20

2 dies

Il.limitades entrades/sortides

35

3 dies

Il.limitades entrades/sortides

45

4 dies

Il.limitades entrades/sortides

51

5 dies

Il.limitades entrades/sortides

62

15 dies

Il.limitades entrades/sortides

89

30 dies

Il.limitades entrades/sortides

139

2

139

Tots els passis mensuals comencen el dia 1 del mes i tenen una estada mínima obligatòria de quatre mesos. Consulta les condicions abaix.

Condicions

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva .

El preu dels passis mensuals a Parclick és l'equivalent a un mes d'aparcament. Aquest tipus d'abonament requereix que signis un contracte mínim de quatre mesos amb el pàrquing després de realitzar la compra. No te'l recomanem si ets turista.

Si no ets resident i vols aparcar durant un mes o més, si us plau, considera els nostros passis diaris de 30 dies o contàctan's a info@parclick.com

Tots els passis mensuals són subjectes a l'horari d'obertura del pàrquing.