NN Aragó

Aragó, 182
Sobre el pàrquing
NN Aragó es un parking un poco alejado del centro de Barcelona, perfecto para los que no le gustan conducir por lugares estrechos y con mucho tráfico. Para compensarlo, cerca tienes las paradas de metro Urgell (línea 1), Universitat (línea 2) y Hospital Clínic (línea 5), muchas alternativas que te facilitan la movilidad por Barcelona de una manera práctica y cómoda. Cuando decimos que está un poco alejado, es que solo vas a tener que andar 15 minutos para llegar a la Plaza de Cataluña… ¿y qué son 15 minutos? ¡Nada! Si mientras vas disfrutando de la ciudad, de sus calles y del ambiente ;) Como por ejemplo el Paseo de Gracia, la Casa Batlló, La Pedrera o la Catedral de Barcelona. Como referencia, el Hospital Clínic de Barcelona está cerca de este parking. Es bueno tenerlo en cuenta por si necesitas acudir a él por algún motivo: visitas, urgencias, cita médica, etc. IMPORTANTE: Recuerda indicar en tu reserva el número de teléfono móvil que utilizarás durante tu visita a Barcelona.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

El dia que vagis a gaudir del servei, només has d'arribar al pàrquing, agafar tiquet i aparcar en qualsevol plaça buida. Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la garita amb el justificant Parclick i el nostre personal t'ho canviarà per una pàrquing card que permet múltiples entrades i sortides.

SI NO HI HA PERSONAL A L'APARCAMENT I ÉS TANCAT:

En arribar a l'aparcament, utilitza el mateix telèfon que vàres indicar a la reserva i fés la trucada des d'aquest de forma GRATUÏTA al número +34 634 334 617. La porta s'obrirà automàticament per donar-te pas.

Un cop dins, busca aparca a la primera planta, places NO RESERVADES i surt de l'aparcament per la porta peatonal.

Tant per a entrar a peu o cotxe com per a sortir en el teu vehicle, hauràs de trucar al telèfon indicat d'apertura de porta.

Pots contactar amb Atenció al Client Remota per a qualsevol dubte o incidència que et sorgeixi a l'aparcament: 00 34 93 414 37 17 C/Hercegovina, 19-23, 8006 Barcelona

Entrada al pàrquing

Carrer d'Aragó 184

Què opinen els nostres clients
4
Basat en 36 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Jean-rémy
4,3
4,3

Pauline
4,7
4,7

Sandra
3,3
3,3

Preu per a 6 hores