MÉS INFORMACIÓ SOBRE L'ZBE DE BARCELONA A LA SECCIÓ "T'AJUDEM"

Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3

Pàrquing Garatge Tamarit - Sant Antoni

Carrer de Tamarit, 155-159
4.5

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Ets turista? Aquest pàrquing és a la zona ZBE de Barcelona. Per a més informació sobre la ZBE de Barcelona, ​​fes clic a Com aparcar a la ZBE de Barcelona.
¿Buscas un parking en Sant Antoni que esté abierto las 24h, tenga plazas para personas con movilidad reducida, con cargadores eléctricos y cubierto? ¡El parking Garatge Tamarit - Sant Antoni tiene todo esto y más! Además, como su propio nombre indica, podrás aparcar cerca del Mercado de San Antoni, donde podrás tomar algo, comer, hacer la compra e incluso... ¡ver construcciones romanas! Si prefieres algo más cultural, este parking en Barcelona está cerca de los Cines Renoir (a 500 m) y de la Sala Apolo, a unos 10 minutos andando. ¡Perfecto por si quieres ir a la última sesión o a un concierto que termina tarde! Si quieres acercarte al centro de Barcelona, el parking está cerca de la parada de metro Sant Antoni (línea 2), que tiene línea directa con Plaza Cataluña, ¡llegarás en 10 minutos! Por otro lado, si prefieres ir al Paseo Marítimo de Barcelona, podrás coger el metro en Poble Sec (línea 3) y llegarás en 20 minutos. Y, si te parecía poco, el parking está cerca de Pueblo Seco y, si quieres ir a ver el espectáculo de la Fuente Mágica de Montjüic, llegarás en 15 minutos andando o cogiendo el autobús 121 o el 13. Y, para terminar, si vas a asistir a alguno de los cientos de eventos que se dan en la Fira de Barcelona, podrás aparcar cerca de la Fira de Montjüic con este parking vigilado, a unos 10 minutos andando. Si vas a aparcar en Barcelona, que sea en el parking Garatge Tamarit - Sant Antoni ;).

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Aparcament amb alçada màxima permesa (2.1m)
  • Entrada flexible
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Carrer de Tamarit, 155-159
Veure mapa

Instruccions

PER OBRIR LA BARRERA: agafa el tiquet. Aparca a qualsevol plaça lliure. Aneu a la cabina de control amb la vostra reserva Parclick i el tiquet. SI EL TEU PASSAMENT PERMET ENTRADES I SORTIDES IL·LIMITADES: s'obrirà la barrera amb el lector de matrícula. Si la barrera no s'obre, us obrirà el personal.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing Garatge Tamarit - Sant Antoni: Opinions

4.5
Basat en 62 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
audrey

Le personnel est très accueillant et jovial. Le parking est sécurisé.

julien

Maxime

Après la fin d’un abonnement de plusieurs semaines il serait très souhaitable qu’en prolongeant d’une journée, ou de quelques jours supplémentaires, le tarif à la journée soit identique à celui de l’abonnement : un on moyen de récompenser la fidélité…

Pàrquings més valorats a Barcelona

Llocs i esdeveniments interessants a prop de Garatge Tamarit - Sant Antoni

Els aparcaments més reservats