Imagen 1

Pàrquing SABA Plaza Concordia

Pl. de la Concordia
3.7

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Sevilla es una de esas ciudades a las que te apetece volver sin ni siquiera haber ido por primera vez. Pero siempre hay una primera vez para todo, ¿no? Por eso, te traemos un parking idóneo para las escapadas a esta maravillosa ciudad. O, para aquellos sevillanos que les encante disfrutar de su ciudad día a día. SABA Plaza Concordia es un parking cerca del centro de Sevilla situado a 15 minutos andando de la Catedral. Este te ofrece un servicio 24 horas, vigilado, cubierto y apto para personas con movilidad reducida. Además, este parking está rodeado de tiendas, entre ellos El Corte Inglés, Zara o la Casa del Libro, por lo que podrás pasar todo el día renovando tu armario o disfrutando de la gastronomía sevillana. Si estás buscando un parking cerca de tu hotel situado en la misma zona, como el Casa Romana Boutique Hotel Sevilla, te aconsejamos este aparcamiento de Sevilla. ¡Ven a Sevilla y reserva ya tu plaza en el SABA Plaza Concordia!

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Aparcament amb alçada màxima permesa (1.9m)
  • Entrada flexible
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Plaza de la Concordia 3
Veure mapa

Instruccions

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing SABA Plaza Concordia: Opinions

3.7
Basat en 16 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
Manfred

Parketagen sind sehr schlecht belüftet und sehr warm. Zufahrt sehr eng.

Álvaro

Nathalie

Parkeergarage is moeilijk te bereiken en staat slecht aangegeven. Donkere garage, weinig verlichting en maximale hoogte. Uitrijden met de code ging enorm moeizaam. Personeel had geen flauw idee.

Pàrquings més valorats a Sevilla

Els aparcaments més reservats