Parking Hospital - Mercadona

Calle Luis Rosales,
Sobre el pàrquing
Pàrking cobert de 3 plantes, ubicat a prop de l'Hospital Virgen del Rocío i junt a l'hotel Exe Sevilla Palmera. A 10 minuts caminant de l'avinguda de la Palmera i l'estadi del Betis Benito Villamarín.
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Horari del check-in
dilluns a dissabte 06:30 - 22:30
diumenge 07:00 - 15:00
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Entrada al pàrquing

Calle Luis Rosales

Què opinen els nostres clients
4,5
Basat en 6 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

SARA
5
5

José carlos
3,7
3,7
Estuvimos 15 min para poder salir por q no funcionaba la tarjeta

Miguel
3,7
3,7
En instalaciones pongo mal porque el aseo estaba de forma indescriptible. Desde la mañana había una vomitona y pasadas 12 horas ahí seguía, con un olor insoportable. Esos detalles deben cuidarse, que el parking no es barato.Llegir-ne menys

Preu per a 1 dia