MC Avenida de Roma

Sobre el pàrquing
Pàrking situat a l'Avinguda de Roma a Sevilla, junt a l'Hotel Alfons XIII, a prop del Pont de San Telmo, a la vora est del riu Gualdalquivir. A 5 minuts caminant s'arriba als Reales Alcázares, la Catedral de Sevilla i la Giralda. A les proximitats del pàrking es troba la Real Fábrica de Tabacos i la Universidad de Sevilla. La parada de metro i tranvia més proper és Puerta de Jerez.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Entrada del pàrquing

Avenida Roma 13

Avenida Paseo de Cristina 1

Què opinen els nostres clients
4,5
Basat en 32 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Elsa
4
4

JEROME
5
5

Jesús
4,3
4,3
Estuve desde el viernes al mediodía hasta el domingo por la tarde y lo que más me gustó fué su situación cerca de los lugares más emblemáticos de Sevilla.Llegir-ne menys