Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3

Pàrquing MC Avenida de Roma

Avenida de Roma
4.3
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Si necesitas un parking en el centro de Sevilla, parking MC Avenida de Roma es lo que estás buscando. ¿Que por qué? Porque está al lado del Palacio y del Puente de San Telmo, de la Universidad de Sevilla y de la Real Fábrica De Tabacos, a orillas del río Guadalquivir. ¿Y aún quieres más? A solo 500 metros está el Real Alcázar de Sevilla, el Patio de Bandera, la Catedral y la Plaza del Triunfo; algunos de los mejores lugares para visitar que tiene la capital andaluza. Y si no solo quieres conocer algunos de los mejores lugares sino todos, desde este parking puedes llegar a cada uno de ellos solo con dar un paseo. La Plaza de España y el Parque de María Luisa están a 10 minutos andando. La Plaza de toros de la Real Maestranza también está cerquita, tanto para disfrutar de una corrida de toros como de cualquiera de los eventos que se celebran aquí. No esperes más y asegura tu plaza de aparcamiento MC Avenida de Roma. Envuélvete con el ambiente andaluz y déjate llevar por el arte y la gracia que se vive en Sevilla.

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Aparcament amb alçada màxima permesa (2.2m)
  • Entrada flexible
  • Servei 24h
  • Cobert

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Avenida Roma 13
Avenida Paseo de Cristina 1
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA: Accedeix al pàrquing.

PER OBRIR LA BARRERA: Atura't enfront de la barrera. El lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle i la barrera s'obrirà automàticament. No hauràs de prémer cap botó. Aparca en qualsevol plaça lliure.

SI LA BARRERA NO S'OBRE: USA EL CODI QR DE LA RESERVA: Si el lector no reconeix la teva matrícula, acosta el QR al lector de codi per a obrir la barrera. Com a darrer recurs, utilitza l'intèrfon 24h perquè t'obrin la barrera.

A LA TEVA SORTIDA: Atura't enfront de la barrera. El lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle i la barrera s'obrirà automàticament. No hauràs de prémer cap botó.

SI LA TEVA RESERVA PERMET ENTRADES I SORTIDAS IL·LIMITADES: Segueix el mateix procediment indicat anteriorment per entrar i sortir del pàrquing durant la teva estada.

Si has excedit el temps d'estada: dirigeix-te al caixer automàtic i escaneja el QR per abonar l'excés amb targeta de crèdit. L'excés es calcularà a preu de tarifa de l'aparcament.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing MC Avenida de Roma: Opinions

4.3
Basat en 148 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
yannick

Difficulté à réserver si vous avez réservé un jour et sur vous décidez d y retourner le lendemain sinon parfait

Renzo

il personale era assente

FACUNDO

Pàrquings més valorats a Sevilla

Els aparcaments més reservats