Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3

Pàrquing AUSSA José Laguillo

José Laguillo, s/n
4.3
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Si quieres visitar Sevilla, ¿qué mejor manera de hacerlo que con tu coche? El parking de AUSSA José Laguillo es lo que estás buscando. Un parking cerca del centro y con muy buena comunicación con el transporte público por su cercanía con la Estación de ADIF Sevilla Santa Justa. Al ser la principal estación que tiene Sevilla, desde aquí puedes viajar hasta cualquier parte de España si quisieras o, simplemente, moverte por la ciudad sevillana. Pero este parking no solo tiene buena conexión con el trasporte. Gracias a su situación próxima a la Avenida de Kansas City, no tendrás problema de encontrar el parking, que está situado justo enfrente del Hotel Catalonia Santa Justa. No desesperes buscando aparcamiento en Sevilla y deja tu coche en este parking, para así llegar al centro dando un paseo y viendo lugares tan bonitos como la Catedral de Sevilla, la Giralda o la Plaza de España. Y si eres de los que no les gusta andar demasiado, aquí te proponemos algunas líneas de autobús cercanas al parking que te llevarán hasta el centro de Sevilla: líneas 24, 27 y 32.

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Aparcament amb alçada màxima permesa (2.1m)
  • Entrada flexible
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Avenida José Laguillo 23
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA: Accedeix al pàrquing.

PER OBRIR LA BARRERA: Atura't enfront de la barrera. El lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle i la barrera s'obrirà automàticament. No hauràs de prémer cap botó. Aparca en qualsevol plaça lliure.

SI LA BARRERA NO S'OBRE: USA EL CODI QR DE l'APP: Si el lector no reconeix la teva matrícula, acosta el QR al lector de codi per a obrir la barrera.

A LA TEVA SORTIDA: Atura't enfront de la barrera. El lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle i la barrera s'obrirà automàticament. No hauràs de prémer cap botó.

SI LA TEVA RESERVA PERMET ENTRADES I SORTIDAS IL·LIMITADES: Segueix el mateix procediment indicat anteriorment per entrar i sortir del pàrquing durant la teva estada.

Si has excedit el temps d'estada: dirigeix-te al caixer automàtic i escaneja el QR per abonar l'excés amb targeta de crèdit. L'excés es calcularà a preu de tarifa de l'aparcament.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing AUSSA José Laguillo: Opinions

4.3
Basat en 100 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
Kcml

Ruben

Hans-Georg

Der Zugang für Fußgänger mit Gepäck (Aufzug notwendig) war nicht eindeutig zu finden/ausgewiesen. Ansonsten hat alles geklappt wie beschrieben.

Pàrquings més valorats a Sevilla

Els aparcaments més reservats