MC Sagrado Corazón

Calle Francisco Murillo
Sobre el pàrquing
Pàrking a Sevilla, situat davant l'Hospital Quirón Sagrado Corazón, al carrer Francisco Murillo (cantonada Av. Manuel Siurot). A 5 min caminant de l'estadi de futbol del Betis, Benito Villamarín, y a 10 min a peu de l'estació de tren Sevilla-Virgen del Rocío. El pàrquing MC Sagrado Corazón és fàcilment accessible en cotxe des de l'avinguda La Palmera i la Carretera de Su Eminencia.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Entrada al pàrquing

Calle Francisco Murillo 1

Què opinen els nostres clients
4,3
Basat en 3 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Braulio
5
5

Beatriz
4,7
4,7

Diego
3,3
3,3
Todo bien excepto que a la hora de salir estuvimos mucho tiempo parados. Entiendo que querer salir todos a la vez es complicado y hay que tener paciencia pero fue mucho tiempo.Llegir-ne menys