Aparcamiento Colegio San José

Parking a Avenida Flota de Indias, 12B - 41011. Sevilla, Espanya

Aparcamiento Colegio San José
Apte per discapacitats Servei 24h Parking cobert Aparcament amb alçada màxima permesa
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

Aparcamiento Colegio San José

Parking en Sevilla, más concretamente en el Barrio de Los Remedios. El aparcamiento Colegio San José está situado a pocos metros de diferentes colegios como el San José SSCC, Santa Ana o Vara del Rey. Visitar Sevilla y no saber dónde aparcar en Sevilla para disfrutar de esta maravillosa ciudad andaluza es muy común, por eso, el aparcamiento Colegio San José te propone 300 plazas de aparcamiento totalmente cubiertas y con un sistema de video vigilancia continua, para que no tengas que preocuparte por el estado de tu vehículo.


Si tienes pensado visitar la Feria de Sevilla con tu coche, aparcar cerca de la Feria de Abril es muy fácil con el aparcamiento Colegio San José, ya que el recinto ferial se encuentra justo en frente del parking, a tan sólo 1 minuto andando. A unos 500 metros del aparcamiento Colegio San José está el Parque de Los Príncipes, donde podrás disfrutar de un día rodeado de naturaleza y tranquilidad despreocupándote de tu vehículo. A menos de 15 minutos del aparcamiento Colegio San José están situados los puentes: Puente de los Remedios y Puente de las Delicias, con los que puedes atravesar el Canal de Alfonso XIII y visitar el Teatro Lope de Vega o la Casa de la Ciencia de Sevilla (CSIC).


Aparcar cerca del Parque de Mª Luisa con el aparcamiento Colegio San José es la mejor opción que puedes encontrar para poder visitar el Parque de Mª Luisa así como todo lo que alberga en su interior, por ejemplo: la Plaza de España, San Telmo o la Estatua de Bécquer. También, en el Parque de Mª Luisa, puedes visitar la Plaza de América, donde se encuentran los museos Arqueológico y de Artes y Costumbres Populares.


No te pases horas y horas dando vueltas para buscar aparcamiento en la Feria de Abril, si vas a visitar Sevilla, reserva tu plaza en el aparcamiento Colegio San José, donde podrás aparcar tu coche en unas instalaciones de muy buena calidad, siempre vigiladas y a muy buen precio. Aparcar en Sevilla es muy fácil con el aparcamiento Colegio San José, ya que es la mejor alternativa que te puedes imaginar si tienes pensado visitar el Acuario de Sevilla, el Puente y el Palacio de San Telmo o la simbólica Torre del Oro.

Entrada del parking

  • Avenida Flota de Indias 12B

Com bescanviar la teva reserva

ONEPASS 3h (5.00€)

Horari del parking

Obert les 24 hores del dia

Llista de preus

CAR

3 hores

Entrada única

5

6 hores

Entrada única

10

12 hores

Entrada única

12

1 dia

Entrada única

15

2 dies

Il.limitades entrades/sortides

20

4 dies

Il.limitades entrades/sortides

25

7 dies

Il.limitades entrades/sortides

30

9 dies

Il.limitades entrades/sortides

35

10 dies

Il.limitades entrades/sortides

40

11 dies

Il.limitades entrades/sortides

45

12 dies

Il.limitades entrades/sortides

50

13 dies

Il.limitades entrades/sortides

55

14 dies

Il.limitades entrades/sortides

60

15 dies

Il.limitades entrades/sortides

70

16 dies

Il.limitades entrades/sortides

75

17 dies

Il.limitades entrades/sortides

80

19 dies

Il.limitades entrades/sortides

85

24 dies

Il.limitades entrades/sortides

90

30 dies

Il.limitades entrades/sortides

95

NIGHTLY

LABOR

MONTHLY

Passi mensual nocturn

Aparca durant la nit 1

55

Passi mensual laboral

Aparca durant el dia 2

75

Passi mensual 24 hores

Aparca les 24 hores 3

95

Tots els passis mensuals comencen el dia 1 del mes i tenen una estada mínima obligatòria de quatre mesos. Consulta les condicions abaix.

Condicions

1 Passi mensual nocturn: En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop baixis del cotxe, apropa't a la cabina de control i presenta el justificant de Parclick al personal del pàrking i les següents dades, per poder completar i signar el teu contracte indefinit: - Nom i cognoms. - DNI. - Telèfon de contacte. - Adreça de contacte. - Matrícula, model i color del vehícle. - Número de compte bancari on domiciliar els rebuts: justificant de compte bancari o qualsevol factura on aparegui el número de compte. Allà comprobaran la teva reserva fent servir el localitzador i et donaran un tiquet amb data d'inici i fi que et permetrà les múltiples entrades i sortides durant el període de validessa del teu abonament. Al finalitzar la teva estada, hauràs de retornar el ticket a la cabina de control.

2 Passi mensual laboral: En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop baixis del cotxe, apropa't a la cabina de control i presenta el justificant de Parclick al personal del pàrking i les següents dades, per poder completar i signar el teu contracte indefinit: - Nom i cognoms. - DNI. - Telèfon de contacte. - Adreça de contacte. - Matrícula, model i color del vehícle. - Número de compte bancari on domiciliar els rebuts: justificant de compte bancari o qualsevol factura on aparegui el número de compte. Allà comprobaran la teva reserva fent servir el localitzador i et donaran un tiquet amb data d'inici i fi que et permetrà les múltiples entrades i sortides durant el període de validessa del teu abonament. Al finalitzar la teva estada, hauràs de retornar el ticket a la cabina de control.

3 Passi mensual 24 hores: En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop baixis del cotxe, apropa't a la cabina de control i presenta el justificant de Parclick al personal del pàrking i les següents dades, per poder completar i signar el teu contracte indefinit: - Nom i cognoms. - DNI. - Telèfon de contacte. - Adreça de contacte. - Matrícula, model i color del vehícle. - Número de compte bancari on domiciliar els rebuts: justificant de compte bancari o qualsevol factura on aparegui el número de compte. Allà comprobaran la teva reserva fent servir el localitzador i et donaran un tiquet amb data d'inici i fi que et permetrà les múltiples entrades i sortides durant el període de validessa del teu abonament. Al finalitzar la teva estada, hauràs de retornar el ticket a la cabina de control.

El preu dels passis mensuals a Parclick és l'equivalent a un mes d'aparcament. Aquest tipus d'abonament requereix que signis un contracte mínim de quatre mesos amb el pàrquing després de realitzar la compra. No te'l recomanem si ets turista.

Si no ets resident i vols aparcar durant un mes o més, si us plau, considera els nostros passis diaris de 30 dies o contàctan's a info@parclick.com

Tots els passis mensuals són subjectes a l'horari d'obertura del pàrquing.