AUSSA Mercado de Triana

Sobre el pàrquing
¡Sevilla tiene un color especial! Tan especial como aparcar en ella sin ningún tipo de problema. Por ello, te sugiero que aparques tu coche en el Barrio de Triana, junto al Canal de Alfonso XIII. El parking AUSSA Mercado de Triana está a orillas del Canal donde puedes aparcar tu coche para visitar Sevilla de una manera más cómoda y tranquila. Ofrece un servicio 24 horas, vigilado, cubierto y apto para las personas con movilidad reducida. Además, si estás buscando un aparcamiento para coche eléctrico, aquí te ofrecen una plaza con punto de recarga. Por esta zona podrás visitar visitar el Real Alcazar de Sevilla (15 min andando), la Real Parroquia de Santa María Magdalena (12 min andando) o la Giralda (15 min andando), así como disfrutar de las vistas del Paseo de Cristóbal Colón. Si necesitas ir al hospital, podrás aparcar cerca del Hospital Infanta Luisa situado a unos 10 minutos andando. ¡Corre, reserva ya tu plaza en el parking AUSSA Mercado de Triana!Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada del pàrquing

Plaza del Altozano 5

Què opinen els nostres clients
3,8
Basat en 18 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Stephane
4
4

Juliane
4
4

cedric
4
4
Carte pour entrer et sortir pratique

Preu per a 1 dia
Llocs i esdeveniments interessants a prop de AUSSA Mercado de Triana