Imagen 1
Imagen 2

Pàrquing APK2 Lebreros

Calle Luis de Morales, 2
4.3
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Sevilla té un color especial, i ni la calor ni l'aparcament són excuses perquè no visitis la preciosa capital andalusa. Tant de bo poguéssim fer alguna cosa per a la calor, però de l'aparcament ens encarreguem nosaltres ;) Et presentem l'APK2 Lebreros. Aquest pàrquing és ideal per als que vulguin gaudir plenament de Sevilla, ja que deixar el teu cotxe en aquest pàrquing 24 hores t'ofereix un sense fín de plans: per a començar, estaràs prop d'excel·lents hotels on allotjar-te, com el Melià Lebreros. També tindràs a la teva disposició el CC Nervión Plaza, on trobaràs una gran varietat de comerços. A més, per als aficionats futbolers, aquest aparcament cobert es troba molt prop del Estadi Sánchez Pijuán. I si el teu és el turisme gastronòmic, la zona que envolta a aquest pàrquing està llenita de bars on tapear i menjar barat fins a rebentar. Finalment, el pàrquing es troba a 5 minuts caminant del centre de la ciutat. Al fet que sona bé? Posa't roba fresca i a gaudir de Sevilla i la seva gent!

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Aparcament amb alçada màxima permesa (2.8m)
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Calle Luis de Morales, 2
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA:
Si arribes amb més antelació, la barrera no s'obrirà automàticament i t’apareixerà el següent missatge: "Fuera de periodo de validez". Has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva, atura't davant la barrera. No agafis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", la teva plaça sempre està garantida. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament fora del període de validesa de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la reserva, donar el teu número de matrícula i localitzador de Parclick.

A LA TEVA SORTIDA:
Quan vagis a sortir amb el teu vehicle, atura't davant de la barrera, el lector reconeixerà la teva matrícula automàticament. La barrera s’obrirà sense que hagis de fer res, tal com va passar a la teva arribada. Si has excedit el temps vàlid de la teva reserva, la barrera no s'obrirà. Hauràs d’anar a la cabina de control o al caixer per abonar l’import corresponent al temps addicional consumit. L’import a abonar serà el preu de tarifa regular del mateix pàrquing.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing APK2 Lebreros: Opinions

4.3
Basat en 16 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
Diego

Tuve problemas para salir porque no leía la matrícula del coche

Josefa

There weren’t any staff to give proper review

Josefa

There were anyone when I parkmycar

Pàrquings més valorats a Sevilla

Els aparcaments més reservats