Pàrquings a prop de Sevilla

28 Pàrquings trobats

AENA Aeropuerto de Sevilla - Larga Estancia P2

Autovia de Andalucía, 10, 41020. Sevilla, España.
Sobre el pàrquing
Parking en el Aeropuerto de Sevilla, situado a solo 5 minutos a pie de la terminal. El parking oficial de AENA Larga Estancia te permite aparcar por largas temporadas como vacaciones. Aparcar en el Aeropuerto de Sevilla nunca ha sido tan fácil gracias al aparcamiento de AENA P2 Larga Estancia, en el que podrás dejar tu coche sin problemas a cualquier hora del día gracias a su horario de apertura 24 horas. Además, este parking también ofrece vigilancia constante a través del sistema de video cámaras que tiene implementado. AENA Larga Estancia P2, a pesar de ser un parking exterior, dispone de plazas techadas para proporcionarle mayor seguridad a tu vehículo y mayor tranquilidad para ti. Olvídate de shuttles innecesarios y garantízate una plaza de aparcamiento en el Aeropuerto de Sevilla muy cerca de la terminal con la mejor calidad/precio que vas a encontrar en el mercado, tratándose de un parking oficial de aeropuerto.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
T1 5 min
Com arribar-hi?
Com accedir-hi?
Abans del teu viatge

En arribar a l'aparcament, per entrar, espera davant de la barrera: el lector reconeixerà el teu vehicle i el tiquet s'emetrà automàticament. Aquest tiquet ja és prepagat i té les dades de la teva reserva Parclick ( si pulses el botó de la barrera, la teva reserva no es tindrà en compte i et cobraran el preu de tarifa )

Després del teu viatge

Dirigeix-te a la cabina de control (o caixer automàtic) per validar el tiquet que vas agafar a l'entrada. Només en cas d'haver superat el temps de la teva reserva hauràs d'abonar la diferència al pàrquing. Després, condueix fins la sortida amb el teu vehicle i utilitza aquest tiquet per obrir la barrera.

Entrada al pàrquing

Calle a la Terminal del Aeropuerto

Què opinen els nostres clients
5
Basat en 1 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Cláudio
5
5

Llocs i esdeveniments interessants a prop de AENA Aeropuerto de Sevilla - Larga Estancia P2