Primado Reig

Avenida Primado reig, 187
Sobre el pàrquing
Pàrquing a València, situat al barri Vega Baixa, molt proper a la Universitat de València i a l'Avinguda de Blasco Ibáñez. A 7 minuts a peu podem trobar l'Estadi de Mestalla del València CF i a 12 minuts a peu els Jardins del Reial que inclouen a la vegada el Museu de les Ciències Naturals i la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles. L'estació de metro més propera és Facultats. La ubicació del pàrquing Primado Reig és perfecta per optar a la costa i el centre de la ciutat de València.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en la que arribaràs. Un cop fet el pagament online, rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data d'arribada, accedeix normalment a l'aparcament amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevoll plaça que sigui lliure. Quan necessitis treure el teu vehicle del pàrking hauràs de trucar a l'interfon i proporcionar el teu localitzador al nostre centre d'atenció remot per que obrin la barrera.

Entrada al pàrquing

Avinguda del Primat Reig 189

Què opinen els nostres clients
2
Basat en 1 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Сергей
2
2

Llocs i esdeveniments interessants a prop de Primado Reig