Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3

Pàrquing Primado Reig

Avenida Primado reig, 187
2.8
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Pàrquing a València, situat al barri Vega Baixa, molt proper a la Universitat de València i a l'Avinguda de Blasco Ibáñez. A 7 minuts a peu podem trobar l'Estadi de Mestalla del València CF i a 12 minuts a peu els Jardins del Reial que inclouen a la vegada el Museu de les Ciències Naturals i la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles. L'estació de metro més propera és Facultats. La ubicació del pàrquing Primado Reig és perfecta per optar a la costa i el centre de la ciutat de València.

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Aparcament amb alçada màxima permesa (2.2m)
  • Entrada flexible
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • Cobert

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Avinguda del Primat Reig 189
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA: Accedeix al pàrquing PER OBRIR LA BARRERA: Atura't davant de la barrera. El lector de matrícules reconeixerà el vostre vehicle i la barrera s'obrirà automàticament sense necessitat de prémer cap botó. Aparca a qualsevol plaça lliure. SI LA BARRERA NO S'OBRI: Agafa el tiquet i valida'l a la cabina de control PER SORTIR: Atura't davant de la barrera. El lector de matrícules reconeixerà el vostre vehicle i la barrera s'obrirà automàticament sense necessitat de prémer cap botó. SI EL TEU PASSAMENT PERMET ENTRADES I SORTIDES IL·LIMITADES: Segueix el mateix procediment indicat anteriorment per entrar i sortir. SI NO HI HA PERSONAL: Fes servir l'intèrfon

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing Primado Reig: Opinions

2.8
Basat en 6 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
JOSEP MARIA

No funcionó el sistema de identificación de matrícula. Tampoco funcionó la targeta de acceso peatonal al parquing. No había personal en el parquing. La atención por el interfono fue buena.

JOSE-MIGUEL

FAlta informacion de al ubicacion delacensor por las escaleras nos puedeaccedeer no lee lostickes para aperturade puerta, con ersonas de minusvaliia imposibleacceder a parking

JOSE-MIGUEL

No esta señalizado el acceso al ascensor tuve que salir por la escalera y acceder al vehículo por la rampa debido a que m i mujer tiene una minusvalía, señalizacion de salida solo en el suelo no de frente para ser el conductor .

Pàrquings més valorats a Valencia

Els aparcaments més reservats