Severo Ochoa

Calle Profesor Doctor Severo Ochoa, 14
Sobre el pàrquing
Pàrquing al costat de l'Estadi de Mestalla del València CF. A pocs metres es troba l'Hospital Clínic Universitari, l'Hospital Quirón de València i la Unitat de Pediatria Integral. Aparcament a 7 minuts caminant del Museu de Belles Arts de València i dels Jardins del Reial, i a 13 minuts del centre de la ciutat, de la Catedral de València i del Palau de la Generalitat Valenciana.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Entrada al pàrquing

Carrer del Professor Doctor Severo Ochoa 14

Carrer de Misser Mascó 5-7

Carrer de Montfort 1

Què opinen els nostres clients
3,9
Basat en 11 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Raul
5
5

Juan Jose
4,7
4,7

Yolanda
4
4

Llocs i esdeveniments interessants a prop de Severo Ochoa