Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3

Pàrquing Dr. Waksman PARKIA

Avinguda del Doctor Waksman,
4.4
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Aparcar en una ciutat tan turística com a València és molt més senzill si comptes amb un aparcament reservat, i molt millor si es tracta d'una plaça de pàrquing al centre de la ciutat. Podràs aconseguir ambdues coses a través de l'app de Parclick al pàrquing Parkia Dr. Waksman. El pàrquing Dr. Waksman, com el seu nom indica, està ubicat a l'Avinguda Dr. Waksman, una de les principals artèries de la ciutat per la qual cosa accedir al pàrquing resulta senzill encara que no coneguis la ciutat. La ubicació d´aquest pàrquing és ideal si t´estàs allotjant en algun dels hotels del centre de la ciutat com: el Senator Parc Central de València, On dormiré València o El Palacete d´En Corts. Per caminar curtes distàncies amb les maletes des de l'hotel fins al cotxe el pàrquing Parkia Dr. Waksman et ve com anell al dit. Aquest aparcament al centre de València compta, a més de les tarifes envejables, amb un horari de 24 hores i obre tots els dies de l'any. A més, per si no n'hi hagués prou, aquest pàrquing compta amb vigilància totes les hores del dia, és cobert perquè el teu cotxe estigui ben protegit i té lavabos. Si vols facilitat a l'hora d'aparcar a València, fes la teva reserva a través de l'app o web de Parclick i ho gestiona tot des del teu mòbil. Les tarifes d'abonaments mensuals seran una aposta segura si treballes o vius per la zona i vols un lloc fix on aparcar. I després de la teva jornada de treball, sense preocupar-te per l'hora de tancar el pàrquing, podràs gaudir de l'oci de la zona. Als voltants del pàrquing Parkia Dr Waksman comptes amb una infinitat de possibilitats per a tots els gustos i colors. A menys de 5 minuts caminant podeu comptar amb múltiples restaurants, comerços i botigues de tot tipus. Per reservar una plaça de pàrquing a València a llarg termini a un bon preu no pots esperar gaire. Amb Parclick pots reservar sense compromís ja que podràs cancel·lar o modificar la reserva fins al mateix dia del començament de la teva estada. En tot moment comptaràs amb l'ajuda del nostre equip d'atenció al client per resoldre els teus dubtes i fer el procés d'estada i de reserva el més còmode possible. A punt per aprofitar al màxim la ciutat de València? Feu la vostra reserva a través de l'app o web de Parclick i aparqueu com a casa.

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Aparcament amb alçada màxima permesa (2.1m)
  • Entrada flexible
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Avinguda del Doctor Waksman,
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA: Accedeix al pàrquing PER OBRIR LA BARRERA: Atura't davant de la barrera. El lector de matrícules reconeixerà el vostre vehicle i la barrera s'obrirà automàticament sense necessitat de prémer cap botó. Aparca a qualsevol plaça lliure. SI LA BARRERA NO S'OBRI: Agafa el tiquet i valida'l a la cabina de control PER SORTIR: Atura't davant de la barrera. El lector de matrícules reconeixerà el vostre vehicle i la barrera s'obrirà automàticament sense necessitat de prémer cap botó. SI EL TEU PASSAMENT PERMET ENTRADES I SORTIDES IL·LIMITADES: Segueix el mateix procediment indicat anteriorment per entrar i sortir. SI NO HI HA PERSONAL: Fes servir l'intèrfon

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing Dr. Waksman PARKIA: Opinions

4.4
Basat en 5 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
Sergio

Ha estado bien

Charli Barbara

Me ha encantado que ya me reconocieron por mi matricula. Muy fácil. El parking está bastante amplio. No vi a personal, eso si, me hubiera gustado por si en caso.

Miguel

Pàrquings més valorats a Valencia

Els aparcaments més reservats