Imagen 1

Pàrquing APK2 Lys

Carrer de Martínez Cubells, 3
4.3
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Sea cual sea el motivo de tu visita a la ciudad valenciana, estamos casi seguros de que el parking APK2 Lys puede adaptarse a tus planes. ¿Por qué? Pues porque este parking en el centro de Valencia tiene muchísimas ventajas así que te recomendamos que sigas leyendo si quieres saber cuáles son... ;) Y es que con este parking cubierto podrás aparcar cerca de la Plaza del Ayuntamiento, (a solo 4 minutos a pie), aparcar cerca de la Plaza de Toros de Valencia (a 3 minutos) y aparcar cerca de los Cines Lys Valencia ¡a menos de 1 minuto! Y no solo eso, porque bien sabemos que en la visita a una ciudad no suelen faltar unas compras, y con este parking vigilado podrás aparcar cerca de la Calle Colón, la calle comercial más importante de la ciudad y arrasar en todas las tiendas de moda. :) Podrás aparcar cerca de la estación de metro Xàtiva (líneas 3,5 y 9) y moverte por la ciudad mientras tienes tu coche resguardado en este ¡parking 24h! Sí, sí, no importa si eres de los que no planea la vuelta a casa... porque podrás llegar a cualquier hora del día. Creo que poco más se puede pedir si quieres aparcar en el centro de Valencia… así que asegura tu plaza en el parking APK2 Lys y disfruta de Valencia. ;)

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Aparcament amb alçada màxima permesa (2.2m)
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Carrer de Martínez Cubells, 3
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA:
Si arribes amb més antelació, la barrera no s'obrirà automàticament i t’apareixerà el següent missatge: "Fuera de periodo de validez". Has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva, atura't davant la barrera. No agafis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", la teva plaça sempre està garantida. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament fora del període de validesa de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la reserva, donar el teu número de matrícula i localitzador de Parclick.

Si la teva reserva permet entrades i sortides múltiples:
A la sortida, dirigiu-vos cap a la sortida i la barrera s'obrirà automàticament quan el lector detecti la matrícula.
A la tornada, per accedir novament a l'aparcament, apropa el vehicle a la barrera d'entrada, el lector de matricules el reconeixerà automàticament.

A LA TEVA SORTIDA:
Quan vagis a sortir amb el teu vehicle, atura't davant de la barrera, el lector reconeixerà la teva matrícula automàticament. La barrera s’obrirà sense que hagis de fer res, tal com va passar a la teva arribada. Si has excedit el temps vàlid de la teva reserva, la barrera no s'obrirà. Hauràs d’anar a la cabina de control o al caixer per abonar l’import corresponent al temps addicional consumit. L’import a abonar serà el preu de tarifa regular del mateix pàrquing.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing APK2 Lys: Opinions

4.3
Basat en 30 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
Alina

Muy facil el acceso, perfectamente ubicado, nosotros ibamos a la Plaza de Toros, seguimos las indicaciones del personal y encontramos enseguida plaza para aparcar.

MONTSE

Driss

Pàrquings més valorats a Valencia

Els aparcaments més reservats