Pàrquing APK2 Colon 60

Carrer de Colón, 60
4.1
Accés sense contacte

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Aquest pàrquing es troba al carrer Colón de València, davant de la parada de metro Colón. Si necessites un pàrquing als cinemes Lys, aquest aparcament al costat de la Plaça de l’Ajuntament serà tu millor opció. Un pàrquing al costat del carrer Sorní de València serà una aposta segura si necessites deixar el teu cotxe prop del carrer de la Mar, el pont dels Flors i la Plaça de Bous. Des d'aquest pàrquing en Colón tindràs la possibilitat de recórrer tota la zona entre Eixample i Mestalla a peu, travessant el Pont de la Mar. Si necessites un dia de compres, el pàrquing Colón a València es troba a tan sols uns minuts del Mercat de Colón i de diverses botigues, aparcar al costat del Corte Inglés Pintor Sorolla serà tot un encert. A més a més, al mateix carrer Colón, a l'altura dels números 13 - 22, podràs trobar tot tipus de botigues de roba i cosmètica. Fins i tot pots arribar a peu fins a Gran Via, barri conegut pels seus sofisticats locals. A escassos minuts de la parada de metro Colón es troba la Porta de la Mar i el Passeig de la Ciutadella, així que el pàrquing APK2 Colón 60 serà una molt bona opció per deixar el teu cotxe per la zona de Sant Francesc. Un altre motiu pel qual aquest pàrquing a Colón es convertirà en un dels teus aliats per a festivals i esdeveniments o una tarda a l'aire lliure, és que està al costat dels Jardins del Túria. I si tens gana, aquest pàrquing als cinemes Lys està prop de diferents restaurants en el centre de València amb tota mena de cuines, des de l'hawaiana a la mediterrània. Si tens un dia atrafegat al cor de València, quina millor solució que aparcar en aquest pàrquing! Amb una plaça d'estacionamient al pàrquing Colon, seràs a prop de l'Ajuntament de València, el Teatre Olympia i centres mèdics com la Clínica Baró de Carcer. Com pots veure tot estarà a l'abast de la teva mà amb el teu cotxe en lloc segur en el pàrquing. Vas de vacances a València i vols conèixer la ciutat? La solució serà la mateixa, perquè aquest pàrquing a Colón et permetrà anar sense problemes fins a la Llotja de la Seda i així conèixer la història medieval valenciana, o fins a la Catedral (a tan sols 10 min a peu). Quant al transport, des del metre Colón podràs recórrer tota la ciutat ja que té connexió amb les línies L3 i L5 que va fins a l'aeroport, la L7 i la L9. Així que, per a evitar trànsit, aparca el teu cotxe en aquest pàrquing de València amb una perfecta comunicació a peu i en transport. No ho dubtis! Reserva ja la teva plaça en l'APK2 Colón 60, un aparcament perfecte per a aparcar en el centre de València.

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Aparcament amb alçada màxima permesa (1.9m)
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • Cobert
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Carrer de Colón, 60
Veure mapa

Instruccions

A LA TEVA ARRIBADA:
Si arribes amb més antelació, la barrera no s'obrirà automàticament i t’apareixerà el següent missatge: "Fuera de periodo de validez". Has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva, atura't davant la barrera. No agafis tiquet. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament dins l'horari vàlid de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", la teva plaça sempre està garantida. El lector de matrícules reconeixerà automàticament el teu vehicle i la barrera s'obrirà. En cas que la barrera no s'obri de forma automàtica, has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la teva reserva.

Si arribes a l'aparcament fora del període de validesa de la teva reserva i a la porta hi ha un rètol de "pàrquing complet", has d'agafar un tiquet i trucar per l’intèrfon o bé dirigir-te a la cabina de control amb la reserva, donar el teu número de matrícula i localitzador de Parclick.

Si la teva reserva permet entrades i sortides múltiples:
A la sortida, dirigiu-vos cap a la sortida i la barrera s'obrirà automàticament quan el lector detecti la matrícula.
A la tornada, per accedir novament a l'aparcament, apropa el vehicle a la barrera d'entrada, el lector de matricules el reconeixerà automàticament.

A LA TEVA SORTIDA:
Quan vagis a sortir amb el teu vehicle, atura't davant de la barrera, el lector reconeixerà la teva matrícula automàticament. La barrera s’obrirà sense que hagis de fer res, tal com va passar a la teva arribada. Si has excedit el temps vàlid de la teva reserva, la barrera no s'obrirà. Hauràs d’anar a la cabina de control o al caixer per abonar l’import corresponent al temps addicional consumit. L’import a abonar serà el preu de tarifa regular del mateix pàrquing.

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquing APK2 Colon 60: Opinions

4.1
Basat en 74 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
Bas

Kentekenlezer maakt van een J een 1. Niet handig. Parkeerplekken te krap bemeten. Kom niet in de auto

Charles

Several times, the security gate did not recognize my license plate when either entering or leaving. So I had to negotiate several times with the attendant on the intercom to get it sorted, which often took a long time.

Elena

Todo bien

Pàrquings més valorats a Valencia

Els aparcaments més reservats