12 Pàrquings trobats
  1. Més proper

  Madariaga

  Cobert (2.5m)
  0 min (0m)

  COPARK Palacio Euskalduna

  Cobert (2m)
  9 min (534m)

  COPARK Hospital IMQ-Zorrotzaurre

  Cobert (2.1m)
  12 min (748m)

  COPARK Pío Baroja

  Cobert (2m)
  28 min (1.7km)
  1. Més barat

  Zabalburu

  Cobert (2.15m)
  29 min (1.7km)

  SABA Estación Bilbao

  Descobert
  32 min (1.9km)

  APK2 Herriko Plaza

  Cobert (2.1m)
  +60 min (4.5km)

  PARKIA Juzgados de Barakaldo

  Cobert (2m)
  +60 min (4.6km)

  AENA Aeropuerto de Bilbao - General P1

  Cobert (2.2m)

  FLYPARK - P&R - Aeropuerto de Bilbao

  Cobert (4m)

  FLYPARK - Valet - Aeropuerto de Bilbao

  Cobert (4m)

  SABA Las Arenas

  Cobert (2.2m)
  +60 min (8.4km)

Madariaga

Madariaga Etorbidea, 1
Sobre el pàrquing
Aparcar a Bilbao mai havia estat tan fàcil! I és que amb el pàrquing Madariaga, ja siguis resident o estiguis de pas per la capital basca, podràs recórrer els punts més importants de la ciutat a peu sense problemes, com arribar fins al museu Guggenheim en tan sols 15 minuts o fins al Museu de Belles arts de Bilbao en només 10 minuts. Tot això i molt més a un preu que no t'ho podràs creure. Reserva ja la teva plaça i converteix el pàrquing Madariaga en el teu millor aliat per les teves estades a Bilbao! El pàrquing Madariaga és ideal si vens de visita cultural. Seràs a prop el Guggenheim o el Museu de Belles arts, i, justament, al costat de l'aparcament, trobaràs la Euskalduna, una sala de concerts i espectacles. Deixa el teu cotxe en lloc segur en aquest pàrquing cobert mentre assisteixes a una de les actuacions que tenen lloc en aquesta sala. D'altra banda, un altre dels punts d'interès que es troben prop d'aquest pàrquing a Bilbao és la Torre de Iberdrola, on s'organitzen visites guiades a l'edifici que acaben amb les increïbles vistes a la ciutat a l'últim pis. Si vols contemplar el millor paisatge de la ciutat, aparca en el pàrquing Madariaga a Bilbao barat i gaudeix d'una estampa espectacular des de l'alt de la torre. Per als residents, el pàrquing Madariaga està just al costat de la Universitat de Deusto; reservar una plaça en aquest aparcament serà molt bona opció si ets estudiant o professor. Oblida't de donar voltes buscant aparcament i d'arribar tard en hores puntes: amb una plaça garantida amb antelació, en menys de 10 minuts a peu estaràs en la universitat. A més, gràcies a la seva ubicació, aquest pàrquing a Bilbao es troba a 5 minuts de la Clínica IMQ - Zorrotzaurre. Si tens una cita mèdica o treballes aquí, no dubtis a deixar el teu cotxe en aquest aparcament al costat de l'Hospital IMQ. Finalment, el pàrquing Madariaga es troba prop del centre de Bilbao, llavors pots combinar qualsevol dels teus plans amb un agradable passeig pel centre i voltants. Estaràs al costat de la ria i de múltiples comerços. Ja ho veus! Reserva la teva plaça per al dia a dia en aquest pàrquing a Bilbao barat i estaràs al costat dels principals atractius de la ciutat. Si necessites un aparcament prop del museu Guggenheim, reservar amb Parclick en el Madariaga. Serà una elecció que no et decebrà ;)Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

A LA TEVA ARRIBADA: Accedeix al pàrquing.

PER OBRIR LA BARRERA: Atura't enfront de la barrera. El lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle. Aparca en qualsevol plaça lliure.

SI LA BARRERA NO S'OBRE: Agafa un ticket. Aparca en qualsevol plaça lliure. Dirigeix-te a la cabina de control amb la teva reserva Parclick i el ticket.

A LA TEVA SORTIDA: Atura't enfront de la barrera. El lector de matrícules reconeixerà el teu vehicle.

SI LA TEVA RESERVA PERMET ENTRADES I SORTIDAS IL·LIMITADES: Segueix el mateix procediment indicat anteriorment per entrar i sortir del pàrquing durant la teva estada.

Entrada al pàrquing

Madariaga Etorbidea, 1