Carregant...

AENA Aeropuerto de Bilbao - General P1

Pàrquing a Loiu, Vizcaya, España - 48180. Bilbao, Espanya

AENA Aeropuerto de Bilbao - General P1
Accessible Servei 24h Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Pàrquing vigilat
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

AENA Aeropuerto de Bilbao - General P1

Parking en el Aeropuerto de Bilbao, situado a 100 metros de la fachada norte de la terminal de pasajeros. El parking oficial de AENA General P1 es el más próximo a la terminal, a la que llegarás en solo 5 minutos, gracias a la galería subterránea que une el parking con el edificio de la terminal. Este parking es idóneo para dejar y/o recoger pasajeros.

El parking oficial de AENA del Aeropuerto de Bilbao ofrece 2.924 plazas distribuidas en cinco plantas, todas ellas cubiertas y vigiladas por un sistema de video vigilancia permanente las 24 horas. Así mismo, el parking AENA General P1 de Bilbao permanece abierto las 24 horas, los 365 días del año, lo que te permite poder aparcar en cualquier momento y a cualquier hora. Aparcar en el Aeropuerto de Bilbao nunca había sido tan fácil y cómodo gracias al parking oficial de AENA, con acceso directo hasta la terminal.

  • Disponible per a terminals: T1

  • Temps a la terminal: 2 min a T1 caminant

Entrada del pàrquing

  • Barrio Gaztañaga

Com bescanviar la teva reserva

Com arribar?

Coordenades: 43.306298281335, -2.9065751201179.

Veure a Google Maps

A l'inici del teu viatge

A l'arribar al pàrquing, per entrar, espera davant de la barrera: el lector reconeixerà el teu vehicle i el tiquet s'emetrà automàticament. Aquest tiquet ja és prepagat i té les dades de la teva reserva Parclick ( si pulses el botó de la barrera, la teva reserva no es tindrà en compte i et cobraran el preu de tarifa ).

A la tornada del teu viatge

Dirigeix-te a cabina de control (o caixer automàtic) per validar el tiquet que vas agafar a l'entrada. Només en cas d'haver superat el temps de la teva reserva hauràs d'abonar la diferència a l'aparcament. Després condueix fins a la sortida amb el teu vehicle i introdueix el tiquet per obrir la barrera.

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia