SABA Estación Bilbao

C/ Bailén, 22
Sobre el pàrquing
Pàrking de l'estació de tren Bilbao Abando Indalecio Prieto, des d'on surten els trens de llarga distància i rodalies. Als voltants es troba el Pont de la Merced, el Museu de Reproduccions Artístiques, la residència universitària Blas de Otero, etc. A 10 minuts caminant del Palau d'Esports Bilbao Arena.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada del pàrquing

Bailén Kalea 20

Què opinen els nostres clients
4,1
Basat en 9 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Daniel
4
4

laurence
5
5
Everything went perfectly and the agent was very good and helpfull

Andrés N
3,7
3,7

Preu per a 3 dies