PROMOPARC NH Sants

Carrer de Numància, 74
Sobre el pàrquing
Pàrquing a Barcelona, situat al Barri de les Corts, un dels deu districtes en els que es divideix la ciutat barcelonesa i a 10 minuts a peu de Sants-Montjuïc. Molt a prop del pàrquing Promoparc NH Sants es sitúa la Plaça de les Corts i els Jardins de les Infantes i de Can Cuiàs; i a només pocs metres pots trobar la Universitat Politècnica de Catalunya i l'Estació Barcelona Sants, pel que es tracta de l'aparcament perfecte per a aquesta zona, ja que té una bona conexió amb d'altres arees. A més, aparcar al camp de futbol blaugrana Camp Nou ja no és un problema, gràcies a l'aparcament que ofereix el pàrquing Promoparc NH Sants, situat a 15 minuts caminant de l'estadi. Podràs asistir a tots els esdeveniments del Camp Nou sense contratemps i, a més, visitar el Palau Blaugrana o realitzar el Tour i visita al Museu que ofereix el Futbol Club Barcelona.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Horari del check-in
dilluns a divendres 08:00 - 20:00
dissabte 08:00 - 14:00
diumenge tancat
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control (planta -3) amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Carrer de Numància 70

Què opinen els nostres clients
3,8
Basat en 66 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Carlos
5
5

Antonio
4
4
El personal que tienen, son muy simpáticos!!

Sergio
3
3

Preu per a 3 hores