Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3
Imagen 4

Parking Blanco - P&R - Aeropuerto de Barcelona

Carretera Viladecans,
4.1

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Detalls

Ja saps el destí? Passaport i maletes, tot plegat a punt? Però encara no saps on deixar el cotxe? No patius! El pàrquing Blanc - P&R - Aeropuerto de Barcelona és la millor solució. Ce pàrquing descobert compte amb servei de llançadora et deixarà en l'aeroport de Barcelona en tan sols 5 minuts. I per si no fos prou, el trasllat fins a la mateixa porta de sortides és. Efectivament: GRA-TU-ÏT! A més, el pàrquing és obert les 24 hores, els 365 dies de l'any. Comptat i debatut, les avantatges i comoditats que t'ofreix aquest estacionament valen la pena :) Sense estrès per agafar l'avió i gaudir del viatge, i amb la securitat de deixar el teu vehícle en mans de professionals. Quan tornis, és suficient una trucada i et portaran de l'terminal al teu cotxe. Sense drames et sense esperes: només et queda fer la teva reserva al pàrquing Blanco - P&R - Aeropuerto de Barcelona. Ves-hi, que volen!

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Entrada flexible
  • Accesible per a PMR
  • Servei 24h
  • És necessari deixar-hi les claus
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Can Sabadell, polígono 7 parcela 178
Veure mapa

Instruccions

Abans del teu viatge

10 minuts abans de cridar a la direcció de l'estacionament has de trucar a l'662.160.680 o a l'936591478. Durant la trucada, el personal ha de validar la reserva i confirmarà la teva trucada perquè l'estacionament personal t'esperi i puguis obrir la porta d'accés. Per raons de seguretat, la porta d'entrada a l'estacionament està tancada, sempre que truqui a l'estacionament, estarà oberta perquè ingressi.

Sisplau, arriba al pàrquing amb temps suficient. Tingues en compte que el procés de check-in, des que aparques, es comprova la teva reserva i agafes l'autobús a l'aeroport, dura aproximadament 5 minuts

Estaciona el teu vehicle i acosta't a l'oficina d'atenció al client per validar la teva reserva.

Ubicació de la cabina d'atenció al client: En la entrada del parking

Després del teu viatge

Un cop hagis recollit les teves maletes, truca al pàrquing per demanar que et recullin. Durant aquesta trucada, algú et dirà on és el punt de trobada a la terminal de l'aeroport. El número de telèfon del pàrquing es donarà després de fer la reserva.

Informació addicional

En la zona de Salidas de cada terminal Aquest pàrquing compte amb les mesures preventives del COVID-19 següents: Mascaretes pels clients Guants pels clients Personal protegit amb mascaretes Personal protegit amb guants Gel hidroalcohòlic Rentada de véhicle

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Parking Blanco - P&R - Aeropuerto de Barcelona: Opinions

4.1
Basat en 12 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal
Francois

Daniel

Javier

El personal es muy amable y paciente. Te resuelven cualquier duda , y si tienes problema de ubicación te explican al detalle indistintamente cuál sea la situación. Definitivamente siempre aparcaré aquí cuando lo necesite.

Pàrquings més valorats a Barcelona

Llocs i esdeveniments interessants a prop de Parking Blanco - P&R - Aeropuerto de Barcelona

Els aparcaments més reservats