NN Lepanto

Sobre el pàrquing

Pàrquing a Barcelona, situat just davant del Parc Cervantes, al carrer Lepanto amb cantonada Indústria. Visitar Barcelona amb el teu cotxe ara és possible gràcies al pàrquing NN Lepanto, el qual possa a la teva dispossició les seves instal·lacions per a que aparquis de manera còmoda i segura i puguis sense problema, visitar el Teatre Gaudí i els Jardins del Príncep de Girona situats a escasos 5 minuts caminant des de l'aparcament. Visitar la Sagrada Família i no saber ón aparcar es molt típic, però ara és possible amb el pàrquing NN Lepanto, ja que està situat a només 500 metres, així com també a uns 700 metres de l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm.

Als voltants del pàrquing NN Lepanto, també pots visitar la Plaça de Gaudí o el Parc de les Aigües, situats a 7 i 10 minuts respectivament. El pàrquing NN Lepanto és la opció perfecta si el que necessites és aparcar a prop de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, ja que l'aparcament és situat a només 5 minuts i, a més, té un horari d'obertura de 24 hores al dia, pel que podràs estacionar el teu vehicle sense problema qualsevol sigui l'hora d'arribada. També NN Lepanto serveix per aparcar a prop de l'Hospital Dos de Maig i del Recinte Modernista de Sant Pau, el qual conté, a més de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, la Fundació Puigvert i la Casa Asia.

Aparcar a Barcelona ja no és un problema gràcies al pàrquing NN Lepanto, on podràs deixar el teu cotxe en bones mans gràcies al sistema de seguretat i vigilància que poseeix. La teva visita a Barcelona serà molt més còmoda i gratificant si deixes el cotxe a l'aparcament NN Lepanto, des d'on podràs agafar el metro a només 400 metres, on es troba la parada Sagrada Família, pertanyent a les línies 2 i 5 i Sant Pau | Dos de Maig ( línia 5), i així moure't per tota la ciutat de manera més ràpida, còmoda i senzilla. Visitar Barcelona i aparcar a prop de llocs tant concorreguts com la Sagrada Familia o l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ara és molt fàcil amb l'aparcament NN Lepanto.

Per gaudir de la tarifa d'aquest abonament és imprescindible portar el justificant imprés. En cas contrari, s'aplicarà la tarifa regular.

Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

En arribar a l'aparcament, utilitza el mateix telèfon que vàres indicar a la reserva i fés la trucada des d'aquest de forma GRATUÏTA al número 0034 634 317 051. La porta s'obrirà automàticament per donar-te pas.

Un cop dins, busca les places identificades per a clients Parclick (nº 1, 2, 3, 56, 57, 58, 59 y 60), aparca i surt de l'aparcament per la porta peatonal lateral.

Tant per a entrar a peu o cotxe com per a sortir en el teu vehicle, hauràs de trucar al telèfon indicat d'apertura de porta.

Pots contactar amb Atenció al Client Remota per a qualsevol dubte o incidència que et sorgeixi a l'aparcament: +34 93 414 37 17. C/Hercegovina, 19-23, 8006 Barcelona

Entrada del pàrquing

Carrer de la Indústria, 123

Què opinen els nostres clients
4,2
Basat en 14 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Francesco
3,7
3,7

Francesc
5
5

Jean Marc
5
5

Preu per a 6 hores