COPARK Tanatori Sant Gervasi

Carles Riba, 10-12
Sobre el pàrquing
Pàrking proper al cementiri de Sant Gervasi. A 5 minuts del Centre Oftalmològic IMO, 10 minuts a peu del Cremallera del Tibidabo i a 8 minuts del Cosmocaixa.
Horari del pàrquing
dilluns a diumenge 07:30 - 22:00
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Carrer de Carles Riba 6-8

Preu per a 1 dia