BSM Tanatori Les Corts

Pàrquing a Av. Joan XXIII, 23-25 - 8028. Barcelona, Espanya

BSM Tanatori Les Corts
Accessible Servei 24h Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Pàrquing vigilat
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

BSM Tanatori Les Corts

¿Buscas parking cerca del Camp Nou? BSM Tanatori Les Corts es el más cercano que vas a encontrar, ¡está a solo 5 minutos andando! Perfecto para que no te pierdas ni un minuto del calentamiento previo al partido de tu equipo favorito ;) Ya seas del Barça o no, visitar este campo es una de las cosas que tienes que hacer si vienes a Barcelona, te dejará con la boca abierta.

Durante las horas previas al partido o a cualquier evento que se celebre aquí, puedes invertir tu espera en el Parque de Pedralbes; así te relajas y descansas (por lo que pueda pasarte después con tanta emoción). Aunque estamos seguros de que esto no va a ocurrir, también tienes muy cerca el Hospital Dexeus, por si tienes que acudir por cualquier motivo (siempre es bueno saber este tipo de cosas :P).

Y si después de la emoción de haber estado en el estadio más grande de Europa te sientes con ganas de descubrir el centro de Barcelona, puedes coger la línea 3 en la parada de metro Palau Reial. Como ves, un parking con una localización estupenda, por estar cerca del Camp Nou y por su buena comunicación con la Avenida Diagonal y B-23.

Entrada del pàrquing

  • Avinguda de Joan XXIII 25 (esquina con carrer de Menendez y Pelayo)

Com bescanviar la teva reserva

MULTIPASS 1d (22.00€)

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Llista de preus

CAR

1 dia

Il.limitades entrades/sortides

22

2 dies

Il.limitades entrades/sortides

33

3 dies

Il.limitades entrades/sortides

48

4 dies

Il.limitades entrades/sortides

52

5 dies

Il.limitades entrades/sortides

60

7 dies

Il.limitades entrades/sortides

72

15 dies

Il.limitades entrades/sortides

82

30 dies

Il.limitades entrades/sortides

109

2

109

Tots els passis mensuals comencen el dia 1 del mes i tenen una estada mínima obligatòria de quatre mesos. Consulta les condicions abaix.

Condicions

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides. Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

El preu dels passis mensuals a Parclick és l'equivalent a un mes d'aparcament. Aquest tipus d'abonament requereix que signis un contracte mínim de quatre mesos amb el pàrquing després de realitzar la compra. No te'l recomanem si ets turista.

Si no ets resident i vols aparcar durant un mes o més, si us plau, considera els nostros passis diaris de 30 dies o contàctan's a info@parclick.com

Tots els passis mensuals són subjectes a l'horari d'obertura del pàrquing.