BSM Sagrada Familia

Pàrquing a Mallorca 425-433 - 8013. Barcelona, Espanya

BSM Sagrada Familia
Accessible Servei 24h Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Pàrquing vigilat
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

BSM Sagrada Familia

¿Necesitas un parking cerca de la Sagrada Familia? Qué mejor opción que uno que esté a 2 minutos como éste, ¡es el parking más cercano que vas a encontrar! Hablar de Barcelona es pensar en Gaudí, así que si vienes de visita a esta ciudad, no te pierdas la Plaza de Gaudí ni el Parque Güell, dos referentes imprescindibles en tu viaje.

BSM Sagrada Familia no es solo bueno por esto, está bien conectado con la Avenida Diagonal y con el transporte público. A unos 5 minutos andando tienes la parada de metro Sagrada Familia (línea 5), con la que puedes llegar a cualquier lugar de Barcelona de la manera más cómoda y práctica (recomendado para los que no les gusta mucho andar :P)

También tienes la posibilidad de visitar otros lugares interesantes como la Plaça de les Glòries Catalanes, el Museo de Diseño, la Torre Agbar o el Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, ¡aunque esperamos que este último sea solo de visita!

Entrada del pàrquing

  • Carrer de Mallorca 429

Com bescanviar la teva reserva

MULTIPASS 1d (20.00€)

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Llista de preus

CAR

1 dia

Il.limitades entrades/sortides

20

2 dies

Il.limitades entrades/sortides

36

3 dies

Il.limitades entrades/sortides

48

4 dies

Il.limitades entrades/sortides

51

5 dies

Il.limitades entrades/sortides

60

7 dies

Il.limitades entrades/sortides

72

15 dies

Il.limitades entrades/sortides

92

30 dies

Il.limitades entrades/sortides

159

2

159

Tots els passis mensuals comencen el dia 1 del mes i tenen una estada mínima obligatòria de quatre mesos. Consulta les condicions abaix.

Condicions

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides. Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

El preu dels passis mensuals a Parclick és l'equivalent a un mes d'aparcament. Aquest tipus d'abonament requereix que signis un contracte mínim de quatre mesos amb el pàrquing després de realitzar la compra. No te'l recomanem si ets turista.

Si no ets resident i vols aparcar durant un mes o més, si us plau, considera els nostros passis diaris de 30 dies o contàctan's a info@parclick.com

Tots els passis mensuals són subjectes a l'horari d'obertura del pàrquing.