BSM Plaça Navas

Pàrquing a Carrer de Jaume Fabra, 12 - 8004. Barcelona, Espanya

BSM Plaça Navas
Accessible Servei 24h Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Pàrquing vigilat
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

BSM Plaça Navas

¿Estás preparado/a para vivir uno de los espectáculos más bonitos de Barcelona? Es algo que te dejará con la boca abierta. Y podrás disfrutarlo aún más aparcando en BSM Plaça Navas.
Se trata de un aparcamiento que está muy cerca de la Fuente Mágica de Montjuic, ¡a tan solo 10 minutos andando! Te ofrece un servicio 24 horas, vigilado, cubierto y apto para personas con movilidad reducida. Además, si estás buscando un aparcamiento apto para tu coche eléctrico, aquí te ofrecen una plaza con punto de recarga.
Sin embargo, su servicio MULTIPARKING es uno de sus mejores servicios. Con esto, no solo podrás aparcar prácticamente al lado del Montjuic sino que ¡podrás aparcar en más de 50 aparcamientos de Barcelona que tengan el mismo proveedor que BSM Plaça Navas!
Otra súper ventaja es su cercanía al Palau Sant Jordi, ya que tardas 20 minutos andando en llegar; como también a la Sala Apolo, tardando tan solo 10 minutos andando. Así que no lo dudes si tienes un conciertazo y no sabes dónde dejar tu coche aparcado cerca del estadio o de la sala de conciertos.
¡Reserva ya en BSM Plaça Navas!

Entrada del pàrquing

  • Carrer de Jaume Fabra 8

Com bescanviar la teva reserva

MULTIPASS 1d (18.00€)

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Llista de preus

CAR

1 dia

Il.limitades entrades/sortides

18

2 dies

Il.limitades entrades/sortides

35

3 dies

Il.limitades entrades/sortides

45

4 dies

Il.limitades entrades/sortides

52

5 dies

Il.limitades entrades/sortides

62

7 dies

Il.limitades entrades/sortides

79

15 dies

Il.limitades entrades/sortides

90

30 dies

Il.limitades entrades/sortides

179

2

179

Tots els passis mensuals comencen el dia 1 del mes i tenen una estada mínima obligatòria de quatre mesos. Consulta les condicions abaix.

Condicions

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. <br/> <br/>A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. <br/> <br/>Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides. <br/> <br/>Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

El preu dels passis mensuals a Parclick és l'equivalent a un mes d'aparcament. Aquest tipus d'abonament requereix que signis un contracte mínim de quatre mesos amb el pàrquing després de realitzar la compra. No te'l recomanem si ets turista.

Si no ets resident i vols aparcar durant un mes o més, si us plau, considera els nostros passis diaris de 30 dies o contàctan's a info@parclick.com

Tots els passis mensuals són subjectes a l'horari d'obertura del pàrquing.