BSM Plaça de les Arts

Pàrquing a Carrer de Padilla, 159 - 8013. Barcelona, Espanya

BSM Plaça de les Arts
Accessible Servei 24h Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Servei multipàrquing Pàrquing vigilat
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

BSM Plaça de les Arts

Este parking en Barcelona es perfecto si quieres aparcar cerca del Auditorio o del Teatro Nacional de Cataluña. Está en la calle de Padilla, a pocos metros de la Avenida Meridiana y de la Gran Vía de las Cortes Catalanas, dos avenidas bastante conocidas en la ciudad. Desde este parking puedes llegar sin ningún esfuerzo sobre humano hasta la Plaza de Toros Monumental, así que si tienes pensado acudir a algún evento en este recito, ¿a qué estás esperando para reservar tu plaza de aparcamiento?

Cerca de BSM Plaça de les Arts también está la Torre Agbar, la Plaça de les Glòries Catalanes. Aunque lo mejor que tienes para visitar (sin menospreciar lo anterior) lo tienes a 15 minutos andando: la Sagrada Familia y el Arco del Triunfo; aquí mismo, ya que estás, date una vuelta por el Parque de la Ciudadela y descubre los monumentos que se esconden en él.

Y si no te gusta andar, no te preocupes, la parada de metro Monumental (línea 2) está cerca del parking, para que no tengas ninguna excusa en visitar Barcelona al completo ;)

Entrada del pàrquing

  • Carrer de Padilla 148

  • Carrer de Padilla 157

Com bescanviar la teva reserva

ONEPASS 3h (9.45€)

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Llista de preus

CAR

3 hores

Entrada única

945€

4 hores

Entrada única

1260€

5 hores

Entrada única

1575€

6 hores

Entrada única

1890€

TARIFA NOCHE: 6 vales de 1 hora

Vàlid: Dl, Dm, Dc, Dj, Dv, Ds, Dg des de 21:00 fins a 09:00.

Entrada única

10

1 dia

Il.limitades entrades/sortides

18

1 dia

MP multiparking

25

2 dies

Il.limitades entrades/sortides

35

3 dies

MP multiparking

48

4 dies

Il.limitades entrades/sortides

51

5 dies

MP multiparking

57

7 dies

MP multiparking

69

15 dies

Il.limitades entrades/sortides

82

30 dies

Il.limitades entrades/sortides

119

Altres pàrquings disponibles pel teu producte

Aparca (múltiples entrades i sortides) a tots els aparcaments de la xarxa BSM per la mateixa tarifa.

Static map

2

119

Tots els passis mensuals comencen el dia 1 del mes i tenen una estada mínima obligatòria de quatre mesos. Consulta les condicions abaix.

Condicions

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva .

El preu dels passis mensuals a Parclick és l'equivalent a un mes d'aparcament. Aquest tipus d'abonament requereix que signis un contracte mínim de quatre mesos amb el pàrquing després de realitzar la compra. No te'l recomanem si ets turista.

Si no ets resident i vols aparcar durant un mes o més, si us plau, considera els nostros passis diaris de 30 dies o contàctan's a info@parclick.com

Tots els passis mensuals són subjectes a l'horari d'obertura del pàrquing.