BSM Mitre Putget

Pàrquing a Ronda General Mitre 203 - 8023. Barcelona, Espanya

BSM Mitre Putget
Accessible Servei 24h Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Pàrquing vigilat
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

BSM Mitre Putget

Pàrking al costat de la Ronda General Mitre, dels Jardins del Turó del Putget i a minuts caminant del metro Lesseps (linia 3).

Entrada del pàrquing

  • Ronda del General Mitre 205

Com bescanviar la teva reserva

MULTIPASS 2d (45.00€)

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Llista de preus

CAR

2 dies

Il.limitades entrades/sortides

45

3 dies

Il.limitades entrades/sortides

55

4 dies

Il.limitades entrades/sortides

59

5 dies

Il.limitades entrades/sortides

65

7 dies

Il.limitades entrades/sortides

79

15 dies

Il.limitades entrades/sortides

95

30 dies

Il.limitades entrades/sortides

189

2

189

Tots els passis mensuals comencen el dia 1 del mes i tenen una estada mínima obligatòria de quatre mesos. Consulta les condicions abaix.

Condicions

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. <br/> <br/>A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. <br/> <br/>Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides. <br/> <br/>Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

El preu dels passis mensuals a Parclick és l'equivalent a un mes d'aparcament. Aquest tipus d'abonament requereix que signis un contracte mínim de quatre mesos amb el pàrquing després de realitzar la compra. No te'l recomanem si ets turista.

Si no ets resident i vols aparcar durant un mes o més, si us plau, considera els nostros passis diaris de 30 dies o contàctan's a info@parclick.com

Tots els passis mensuals són subjectes a l'horari d'obertura del pàrquing.