BSM Litoral Port

Av del Litoral 34
Sobre el pàrquing
Pàrking just al Port Olímpic i al Casino de Barcelona. Bona comunicació amb la Ronda del Litoral. A 5 minuts a peu del metro Ciutadella / Via Olímpica (linia 4).
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides. Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Avinguda del Litoral 30-32

Què opinen els nostres clients
4,2
Basat en 24 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Bonoso
4
4

Marta
4,3
4,3
Està ben indicat, es gran, prou vigilat. el que pot millorar es la rapidesa quan informes que tens una reserva amb parclick. S'ha fet lent.Llegir-ne menys

Jorge
5
5

Preu per a 3 hores