BSM Francesc Layret

Via Júlia, 95
Sobre el pàrquing
Pàrking proper a la Parròquia Santa Engràcia i a la Plaça de l'Angel Pestanya. A 2 minuts a peu del metro Via Júlia (linia 4) i bona conexió amb la Ronda de Dalt (B-20).
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides. Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada del pàrquing

Via Júlia 107-111

Què opinen els nostres clients
4,8
Basat en 5 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Jose
5
5
Servicio impecable

Richard
5
5
Le parking est très bien situé à l'entrée de Barcelone avec une station de métro à 100 mètres qui amène directement au centre ville. Les places sont larges. Le personnel parle français et d'un contact très agréable.Llegir-ne menys

Pascal
4,3
4,3

Preu per a 1 dia