BSM Cotxeres de Sarrià

Sobre el pàrquing
Pàrking proper a l'Hospital de Barcelona. A les proximitats hi ha diverses zones ajardinades. L'Escola Universitària Selesiana de Sarrià i el Col.legi Major Universitari Sant Jordi estan al costat del pàrking. El pàrking està a 12 minuts a peu del Parc de Pedralbes i a 7 minuts de la parada de metro Maria Cristina (linia 3).Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada del pàrquing

Passeig de Manuel Girona 77

Què opinen els nostres clients
4
Basat en 15 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Jordi
4
4

josé ramón isid
4
4

josé ramón isid
4
4

Preu per a 3 hores