BSM Biomèdic

Sobre el pàrquing
Pàrking proper al zoològic de Barcelona. A 7 minuts a peu del Port Olímpic. Proper al Parc i el barri de la Barceloneta. A pocs metres de la parada de metro Ciutadella / Via Olímpica (linia 4).
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides. Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada del pàrquing

Carrer del Doctor Aiguader 88

Què opinen els nostres clients
4,3
Basat en 5 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Ulrich
4,3
4,3
Elektrotankstelle hat leider mit 220V micht funktioniert. Sonst tip top.

Vincent
4,7
4,7
Les + : - Localisation (2 pas de la plage) - Souterrain donc le véhicule reste au frais - Sécurisé (vidéosurveillance et agent) - Service (réception de bons à l'accueil pour payer avec l'appli) Les - : - le prix (élevé mais raisonnable comparé aux autres)Llegir-ne menys

Samir
4,7
4,7

Preu per a 3 hores