BSM Badajoz

Pàrquing a Calle de Badajoz, 168 - 8018. Barcelona, Espanya

BSM Badajoz
Accessible Servei 24h Pàrquing cobert Aparcament amb alçada màxima permesa Pàrquing vigilat
Cancel·lació gratuïta Entrada flexible

Descripció

BSM Badajoz

Pàrking a la zona de les noves oficines 22@, de l'auditori i del Teatre Nacional de Catalunya. Proper a la Torre Agbar i a 4 minuts caminant de la parada de metro Glòries (linia 1).

Entrada del pàrquing

  • Carrer de Badajoz 167

Com bescanviar la teva reserva

MULTIPASS 2d (40.00€)

Horari del pàrquing

Obert les 24 hores del dia

Llista de preus

CAR

2 dies

Il.limitades entrades/sortides

40

3 dies

Il.limitades entrades/sortides

48

4 dies

Il.limitades entrades/sortides

53

5 dies

Il.limitades entrades/sortides

60

7 dies

Il.limitades entrades/sortides

72

15 dies

Il.limitades entrades/sortides

89

30 dies

Il.limitades entrades/sortides

139

2

139

Tots els passis mensuals comencen el dia 1 del mes i tenen una estada mínima obligatòria de quatre mesos. Consulta les condicions abaix.

Condicions

En el proceso de compra escoge la fecha en que vas a llegar. Tras hacer el pago online recibirás por correo electrónico un justificante de compra con el código localizador de tu reserva. <br/> <br/>En la fecha de tu reserva, accede normalmente al parking con tu vehículo, recoge el ticket a la entrada y aparca en cualquier plaza que esté libre. <br/> <br/>Una vez te hayas bajado del coche, acércate a la cabina de control con el justificante Parclick y el ticket que has recogido. Allí nuestro personal comprobará tu reserva usando el localizador de tu reserva y te dará la tarjeta que te permitirá las múltiples entradas y salidas. <br/> <br/>Si no hay personal en la cabina de control, no te preocupes: Utiliza el interfono situado en el cajero automático o en la barrera de salida para ponerte en contacto con nuestro Centro de Atención Remoto y sigue el mismo proceso descrito arriba.

El preu dels passis mensuals a Parclick és l'equivalent a un mes d'aparcament. Aquest tipus d'abonament requereix que signis un contracte mínim de quatre mesos amb el pàrquing després de realitzar la compra. No te'l recomanem si ets turista.

Si no ets resident i vols aparcar durant un mes o més, si us plau, considera els nostros passis diaris de 30 dies o contàctan's a info@parclick.com

Tots els passis mensuals són subjectes a l'horari d'obertura del pàrquing.