BSM Avenida Gaudí

Sobre el pàrquing
Pàrking al costat del Recinte Modernista de Sant Pau i de l'Hospital de Sant Pau. Bona comunicació amb l'Avinguda de Gaudí que conecta amb la Basílica de la Sagrada Familia, a 10 minuts caminant. Límit d'amplada: 1,83m.
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada del pàrquing

Carrer de Cartagena 317

Què opinen els nostres clients
4,2
Basat en 28 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Kara
4,3
4,3

Alain
2,3
2,3
Nous avons réservé en ligne, personne n'était en mesure de nous faire sortir du parking. 45 minutes perdues entre l'entrée et la sortie. et personne au point d'information vers lequel nous étions sensés aller. Nous déconseillons vivement.Llegir-ne menys

cec
4
4

Preu per a 3 hores