SABA Estación Santiago de Compostela

C/ Hórreo, 75 A
Sobre el pàrquing
Pàrking a l'Estació de Santiago de Compostela. Proper a l'Institut Policlínic La Rosaleda i a la Càmara de Comerç de Santiago de Compostela. A 10 minuts caminant de l'aparcament està el Campus de la Universitat de Santiago de Compostela. Té bona comunicació amb la N-550.
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Rúa de Fernando III o Santo

Què opinen els nostres clients
4
Basat en 1 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Lucette
4
4

Preu per a 1 dia
Llocs i esdeveniments interessants a prop de SABA Estación Santiago de Compostela