COPARK A Rosa

Rua A Rosa, s/n
Sobre el pàrquing
Pàrking proper a l'Institut Policlínic La Rosaleda i a 13 minuts caminant de l'Hospita Nostra Senyora de L'Esperança. Bona conexió amb la carretera N-550.
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Si no hi ha personal a la cabina de control, no et preocupis: Utilitza l'intèrfon situat al caixer automàtic o a la barrera de sortida per posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció Remot i segueix el mateix procés descrit a dalt.

Entrada al pàrquing

Rúa de San Pedro de Mezonzo 37

Entrades per a vianants

Rúa da Rosa 26

Què opinen els nostres clients
4,7
Basat en 1 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Ignacio
4,7
4,7

Preu per a 1 dia
Llocs i esdeveniments interessants a prop de COPARK A Rosa