Imagen 1
Imagen 2

Pàrquing WIFI PARK - P&R - Aeropuerto de Palma de Mallorca

Carrer de Claudi & Camí son Bauzanet, Can Pastilla, España

Detalls de la reserva

Horari del pàrquing

Dilluns
  • 06:30 - 23:00
Dimarts
  • 06:30 - 23:00
Dimecres
  • 06:30 - 23:00
Dijous
  • 06:30 - 23:00
Divendres
  • 06:30 - 23:00
Dissabte
  • 06:30 - 23:00
Diumenge
  • 06:30 - 23:00

Detalls

Palma de Mallorca es una ciudad maravillosa para el turismo, pero si vives allí eso ya lo sabes y tú también tienes derecho a irte a otras zonas y ser el turista con mapa y cámara en mano (bueno, Google Maps y smartphone mejor dicho). El vuelo ya lo tienes, bien hecho, hay que ser precavido… ¿pero sabes dónde dejar tu coche? Si quieres aparcar en el aeropuerto de Palma de Mallorca, el parking WIFI PARK - P&R - Aeropuerto de Palma de Mallorca te interesa. Este parking vigilado solo te dará facilidades. Con su servicio gratuito de traslado, ¡llegarás al aeropuerto en sólo 4 min! El tiempo necesario para descargarte el último capítulo de tu serie favorita para verlo en el avión. ¿Sigue sin convencerte? Pues piensa en la vuelta, en tus ganas de volver a dormir en tu cama… ¡riiiiing! Una llamada y de vuelta al aparcamiento. ¡Ya no te puedes resistir! Reserva en WIFI PARK - P&R - Aeropuerto de Palma de Mallorca y no te compliques para aparcar cerca del aeropuerto de Palma de Mallorca ;).

Característiques

  • Plaça d'aparcament garantida
  • Entrada flexible
  • Vigilat

Com arribar-hi?

Entrada al pàrquing

Carrer de Claudi 18
Veure mapa

Instruccions

Abans del teu viatge

Després de completar la teva reserva a Parclick, és necessari que truquis al pàrquing per reservar una plaça al bus que et traslladarà del pàrquing a l'aeroport. El número de telèfon del pàrquing se't proporcionarà una vegada feta la reserva.

Sisplau, arriba al pàrquing amb temps suficient. Tingues en compte que el procés de check-in, des que aparques, es comprova la teva reserva i agafes l'autobús a l'aeroport, dura aproximadament 10 minuts

Després del teu viatge

Un cop hagis recollit les teves maletes, truca al pàrquing per demanar que et recullin. Durant aquesta trucada, algú et dirà on és el punt de trobada a la terminal de l'aeroport. El número de telèfon del pàrquing es donarà després de fer la reserva.

Informació addicional

Aquest pàrquing compte amb les mesures preventives del COVID-19 següents: Mascaretes pels clients Guants pels clients Personal protegit amb mascaretes Personal protegit amb guants Gel hidroalcohòlic Rentada de véhicle

Productes disponibles

Selecciona data d' entrada i sortida per mostrar els productes disponibles

Productes de Parclick

Passi simple

Durant la teva estada podràs entrar i sortir una única vegada al pàrquing

Passi multipàrquing

Durant la teva estada podràs fer ús de tota la xarxa de pàrquings d'aquest operador disponibles a Parclick.

Passi il·limitat

Durant la teva estada podràs entrar i sortir del pàrquing totes les vegades que vulguis.

Pàrquings més valorats a Palma

Llocs i esdeveniments interessants a prop de WIFI PARK - P&R - Aeropuerto de Palma de Mallorca

Els aparcaments més reservats