AENA Aeropuerto de Palma de Mallorca - Larga Estancia

Carretera de l'Aeroport de Mallorca (Terminal de Carga - Larga Estancia), 7611. Palma, España.
Sobre el pàrquing
Parking oficial en el Aeropuerto de Palma de Mallorca. El parking de AENA Larga Estancia ofrece un servicio de traslado gratuito hasta la terminal que, en cuestión de 5 minutos, estarás en el punto que quieres. Para llegar a este parking tienes que ir hacia la salida del aeropuerto y coger el primer desvío a la derecha (una vía de servicio), tienes que pasar dos rotondas siguiendo las indicaciones Terminal de Carga y Parking Larga Estancia. Este parking cuenta con 319 plazas de aparcamiento exteriores pero cubiertas y vigiladas constantemente gracias al sistema de video vigilancia que ofrecen durante todo el día. Aparcar en el Aeropuerto de Palma de Mallorca durante tus vacaciones nunca ha sido tan fácil con el parking Larga Estancia de AENA, donde podrás dejar tu vehículo sin preocupaciones y te llevarán en un microbús hasta la terminal en solo 5 minutos, de forma totalmente gratuita. Aprovecha esta oportunidad de poder aparcar en el Aeropuerto de Palma de Mallorca por un largo periodo de tiempo y, además, garantizándote la plaza para que ahorres tiempo en esperas innecesarias.Llegir-ne menys
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Servei de trasllat

De 00:00 a 23:59. Quan arribis al punt de trobada hauràs de trucar al telèfon. El número de telèfon del pàrquing es proporcionarà un cop feta la reserva.

Temps aproximat fins a les terminals:

T15 min
Com arribar-hi?
Com accedir-hi?
Abans del teu viatge

En arribar a l'aparcament, per entrar, espera davant de la barrera: el lector reconeixerà el teu vehicle i el tiquet s'emetrà automàticament. Aquest tiquet ja és prepagat i té les dades de la teva reserva Parclick ( si pulses el botó de la barrera, la teva reserva no es tindrà en compte i et cobraran el preu de tarifa )

Sisplau, arriba al pàrquing amb temps suficient. Tingues en compte que el procés de check-in, des que aparques, es comprova la teva reserva i agafes l'autobús a l'aeroport, dura aproximadament 1 minuts.

Ubicació de la parada de l'autobús/shuttle que et durà a la terminal:

Després del teu viatge

Un cop hagis recollit les teves maletes, acosta't a la parada d'autobús corresponent.

Terminal: T1

Dirigeix-te a la cabina de control (o caixer automàtic) per validar el tiquet que vas agafar a l'entrada. Ubicació de la cabina d'atenció al client: a la entrada del parking a la derecha. Només en cas d'haver superat el temps de la teva reserva hauràs d'abonar la diferència al pàrquing. Després, condueix fins la sortida amb el teu vehicle i utilitza aquest tiquet per obrir la barrera.

Entrada al pàrquing

Carretera de l'Aeroport de Mallorca (Terminal de Carga - Larga Estancia)

Llocs i esdeveniments interessants a prop de AENA Aeropuerto de Palma de Mallorca - Larga Estancia