Ordenar per:

Pàrquings a prop de Mila

72 Pàrquings trobats
 • Car Central - Duomo di Milano
  1. Més proper

  Car Central - Duomo di Milano

  Cobert (2m)
  3 min (195m)
  Preu per a 1 hora
 • Autosilo Diaz

  Autosilo Diaz

  Cobert (1.95m)
  4 min (260m)
  Preu per a 8 hores
 • Garage Sforza

  Garage Sforza

  Cobert (2.7m)
  6 min (364m)
  Preu per a 1 hora
 • San Barnaba (Tribunale)

  San Barnaba (Tribunale)

  Cobert (2m)
  6 min (382m)
  Preu per a 8 hores
 • Matteotti

  Matteotti

  Cobert (2m)
  8 min (455m)
  Preu per a 8 hores
 • ParkingCAR Silvio Pellico - Duomo

  ParkingCAR Silvio Pellico - Duomo

  Cobert (1.75m)
  9 min (566m)
  Preu per a 1 hora
 • Central Parking Milano

  Central Parking Milano

  Cobert (2.05m)
  11 min (665m)
  Preu per a 1 hora
 • SABA Cardinal Ferrari

  SABA Cardinal Ferrari

  Cobert (2m)
  12 min (731m)
  Preu per a 1 dia
 • Nerino 6

  Nerino 6

  Cobert (1.8m)
  13 min (762m)
  Preu per a 1 dia
 • MUOVIAMO Corso Venezia

  MUOVIAMO Corso Venezia

  Cobert (2m)
  13 min (769m)
  Preu per a 1 hora
 • Box Via Orti - Porta Romana

  Box Via Orti - Porta Romana

  Cobert (2.15m)
  16 min (976m)
  Preu per a 1 hora
 • Basiliche

  Basiliche

  Cobert (2.3m)
  20 min (1.2km)
  Preu per a 1 hora
 • Garage Gian Galeazzo

  Garage Gian Galeazzo

  Cobert (3.2m)
  21 min (1.2km)
  Preu per a 1 hora
 • Lombardia - Garage Bligny

  Lombardia - Garage Bligny

  Cobert (2.4m)
  21 min (1.2km)
  Preu per a 1 dia
 • Buonaparte Parking - Milano

  Buonaparte Parking - Milano

  Cobert (1.95m)
  21 min (1.2km)
  Preu per a 6 hores
 • Bligny

  Bligny

  Cobert
  22 min (1.3km)
  Preu Parclick per 1 hora
  4 €
 • Parcheggio Vittadini Bocconi Bligny
  1. Més barat

  Parcheggio Vittadini Bocconi Bligny

  Cobert (2m)
  22 min (1.3km)
  Preu per a 1 hora
 • Medaglie d'Oro

  Medaglie d'Oro

  Cobert (2m)
  23 min (1.4km)
  Preu per a 1 hora
 • Sant'Ambrogio

  Sant'Ambrogio

  Cobert (2m)
  23 min (1.4km)
  Preu per a 6 hores
 • Bocconi Parking H24

  Bocconi Parking H24

  Cobert (2.2m)
  23 min (1.4km)
  Preu per a 1 hora

On aparcar a Mila

Nombre de pàrquings

75

Millor valorat

Autosilo Díaz

Més barat

Savona

Més a prop de l’aeroport   

MxPark - Shuttle

 

Ja sigui durant la setmana o els caps de setmana, conduir per Milà pot ser realment estressant, però Parclick ha trobat una solució pràctica i còmoda per a tu (la qual no implica aconseguir una caixa d'ansiolítics en la teva farmàcia local abans de sortir): reservar en línia un aparcament a Milà!

Pàrquing

Preu per 1 hora

Preu per 3 hores

Preu per 1 dia

Tipus de pàrquing

Car Central - Duomo

2,50€

7,50€

28,49€

Cobert

Autosilo Diaz

3€

9€

28,49€

Cobert

Matteotti

3€

9€

28,49€

Cobert

Medaglie d'Oro

2,50€

7,20€

28,49€

Cobert

Bligny

2,40€

6,90€

22,93€

Cobert

 

Només hi ha un lloc en tot el món on un aperitiu és en realitat una aperisopar, als xiclets se'n diu cicca i una petita Verge d'or brilla des de l'alt de l'agulla d'una de les majors catedrals gòtiques del món: l'emblemàtica ciutat de Milà!

Amb gairebé un milió i mig d'habitants, Milà és la segona ciutat més gran d'Itàlia (la primera és Roma, per si no l'havies endevinat). Situada al nord d'Itàlia, és el major mercat financer del país, a més d’una de les capitals mundials de la moda juntament amb París, Londres i Nova York i l'única ciutat italiana que ha rebut el títol de Ciutat Global.

Si has donat amb aquesta pàgina per planificar el teu viatge a Milà, és molt probable que tinguis la intenció d'arribar a la ciutat milanesa amb cotxe. Genial! Est a la pàgina ideal! Així doncs, et fem la següent pregunta: vols aparcar a Milà? Perquè pot ser que no sigui tan fàcil com creïs... En ser tan gran, Milà és també una ciutat plena de gent (i de cotxes) on conduir no és precisament recomanable per als més impacients.

MontNo ptaius!NoNo pateixis encara! Tot al seu temps! Abans de tot, és necessari que tingues en compte alguna informació pràctica per moure's per Milà i sobreviure per explicar-ho.

On deixar el cotxe per arribar al centre de Milà?

Si creus que el temps és relatiu i que mitja hora en el cotxe passa volant, és perquè mai ho has passat en el trànsit d'una gran metròpoli buscant una plaça d'aparcament lliure.

En primer lloc, hauràs de conduir una bona estona abans de trobar aparcament barat al centre de Milà. Després, durant les teves aventures sobre rodes, trobaràs molts carrers d'ús exclusiu per al transport públic (tramvies), les quals estan senyalitzades amb un cartell que pot passar fàcilment desapercebut, especialment si est ocupat cercant aparcament. I per si fos poc, durant uns certs dies de la setmana és prohibit deixar el cotxe aparcat al carrer a la nit per a facilitar la neteja dels carrers.

Pensaves que això era tot? Doncs bé: imagina que després de molt d'estrès, de tocar el clàxon i d'adonar-te que totes les classes de ioga per aprendre a mantenir l'equilibri mental no han servit per res, aconsegueixes albirar al lluny una plaça d'aparcament lliure i veus el cel obert. Espera! Abans de llançar-t’hi de ple, has de comprovar el color de les línies pintades a la calçada.

 • Línia groga: aquestes places d'aparcament són destinada exclusivament als residents de la zona. Als altres vehicles, no se'ls està permès aparcar.
 • Línia blava: delimiten les places d'aparcament de pagament per hores. Si vols deixar-hi el teu cotxe, el pots fer, però hauràs de buscar un parquímetre.
 • Línia blanca: Premi! Aquí podràs aparcar gratis a Milà durant tot el temps que vulguis. És una llàstima que les línies blanques siguin les més difícils de trobar, sobretot un dia amb cua per veure en el nou Starbucks Reservi Roastery de Piazza Cordusio…

Ara que ja saps que aparcar a Milà és una llauna, se t'hauran llevat les ganes del viatge… Doncs que no decaigui aquest ànim! Perquè Parclick t'ofereix una solució senzilla i pràctica a tots aquests problemes que pot generar trobar una plaça d'aparcament a una ciutat com Milà. A través de la nostra app o pàgina web, podràs reservar la plaça d'aparcament més pròxima on et trobis. Amb Parclick, es van acabar els maldecaps perquè la comoditat està garantida!

On aparcar a Milà fora de la ZTL?

Per si ja no fossin suficients els innombrables carrers per als vianants i les possibles obres a la calçada, hi ha un últim obstacle que hauràs de tenir en compte si vols viatjar a Milà amb cotxe: la Zona de Trànsit Limitat. Més coneguda per les seves sigles, la ZTL de Milà es compon de la famosa Zona C (en vigor des de fa diversos anys i activa a tot el centre de Milà, dins de la Cerchia dei Bastioni) i la Zona B (activa des de 2019 i que abasta pràcticament la resta de la ciutat).

Per accedir a la zona C, s'ha de comprar un bitllet amb un cost de 5 euros i amb validesa per un dia; mentre que a la zona B es prohibeix l'accés i la circulació als vehicles més antics i contaminants, amb restriccions cada vegada més estrictes que van augmentant any rere any (l'objectiu és a l'any 2030, no podrà accedir cap mena de vehicle a aquesta zona).

En qualsevol cas, encara que el teu vehicle pugui accedir a la zona B, o compris un bitllet per la zona C, al centre de Milà no existeix cap garantia de trobar una plaça d'aparcament lliure. Aquí és on entra Parclick!

Gràcies a Parclick, hauràs una alternativa segura i millor de deixar el teu cotxe al carrer: reservar una plaça d'aparcament a Milà! Aparcar a la zona C o a la zona B de Milà ja no tornarà a ser un problema: amb la teva reserva de plaça d'aparcament a Milà, disposaràs de una plaça segura on deixar el teu vehicle en un aparcament vigilat durant tot el temps que desitgis. Ja sigui per un parell d'hores, uns dies o fins i tot diverses setmanes, Parclick t'ofereix els millors aparcaments al centre de Milà, des dels quals anar caminant als principals monuments i punts d'interès de la ciutat.

A més de comptar amb tots aquests avantatges i comoditats, els aparcaments de Milà que oferim són ben connectats pel servei de transport públic de la ciutat, gestionat per la ATM. Vols saber on aparcar a prop del metre? Contínua llegint!

On aparcar a Milà a prop del metro?

Parlant de transport públic, et confirmem que a Milà és una excel·lent alternativa per moure's per aquesta ciutat i evitar tots els inconvenients de trànsit que hem esmentat abans. Per a aquells que desconfien de circular per les zones més cèntriques i concorregudes, teniu l'opció d'aparcar el teu cotxe amb Parclick en un dels nostres pàrquings pròxims a 4 línies de metro:

 • M1 – línia vermella
 • M2 – línia verda
 • M3 – línia groga
 • M5 – línia morada

Es pot aparcar prop de la M4? Ja arribarà! Ara com ara, aquesta línia segueix en construcció ;)

Dona un cop d'ull als nostres aparcaments a prop de les estacions de metro de Milà i tria el que millor s'adapti a les teves necessitats.

A més del metre, Milà compta amb 11 línies de ferrocarril de rodalies, les quals connecten les principals zones de la ciutat i diferents ciutats de l'interior de Milà. D'altra banda, comptaràs igualment amb centenars de línies d'autobús, tramvia i troleibús que et faran arribar a tots els racons de la ciutat perquè no et perdis res.

Aparcar al centre de Milà amb Parclick és la millor opció per gaudir de la ciutat. Evita embussos, multes i complicacions reservant còmodament la seva plaça d'aparcament vigilada a Milà!

Places d’aparcament en lloguer a Milà

A més de poder reservar una plaça d'aparcament per unes hores o per diversos dies, amb Parclick també pots llogar una plaça d'aparcament a Milà perquè puguis deixar el teu cotxe aparcat de manera segura dia rere dia, mes rere mes. T'oferim diverses ofertes d'abonaments mensuals. Amb el més durador, l'abonament 24 hores, podràs utilitzar la teva plaça d'aparcament en lloguer en qualsevol moment. O bé, si necessites una plaça de pàrquing només per moments concrets del dia, pots triar un abonament diürn o nocturn.

Triïs l'opció que triïs, l'important és que la teva plaça d'aparcament llogada serà sempre segura.

Consulta les nostres ofertes de lloguer de pàrquing a Milà i, si no trobes el que cerques, contacta'ns! Estarem a la seva disposició per proposar-te la millor opció i aparcar on vulguis.

On aparcar per anar al Duomo de Milà?

Si viatges a Milà, no pots deixar passar l'oportunitat de visitar el majestuós Duomo de Milà, símbol de la ciutat a tot el món. Mentre tu gaudeixes al màxim de la teva visita i de la meravella d'aquest monument, Parclick s'encarregarà del teu cotxe: a només 4 minuts a peu trobaràs el pàrquing Autosilo Díaz i, a 6 minuts caminant, el Parcheggio Matteotti. En tots dos, trobaràs una tarifa amb descompte en el preu diari de la ZTL. Reserva la teva plaça i només hauràs de pagar la taxa a l'aparcament per gaudir d'aquesta promoció!

Per als viatgers low-cost, el pàrquing més barat a Milà és sens dubte el pàrquing Car Central - Duomo di Milano , amb el qual tindràs també l'oportunitat d'aprofitar el descompte en el preu de la ZTL. Un altre aparcament que et podria interessar pel seu baix cost és el Garatge Sforza, a menys de 10 minuts caminant del Duomo.

Com veus, l'elecció és variada i tots aquests aparcaments, a més de ser molt còmodes i facilitar la teva visita al Duomo, són coberts i garanteixen la màxima seguretat. A quines esperes per reservar la teva plaça?

Visitar Milà

No et deixis enganyar per la boira, perquè Milà és qualsevol cosa menys ombrívola. Aquesta ciutat italiana sempre es troba animada gràcies a la seva rica vida cultural, i és plena de llocs per descobrir com a monuments, museus, galeries d'art, teatres i molt més. Anem per ordre!

A part del Duomo de Milà, alçat a la Piazza Duomo, trobaràs als seus voltants altres punts d'interès com la Galleria Vittorio Emanuele. Si el que cerques és transitar pels carrers de la ciutat per conèixer la vida més local i autòctona, des de Piazza del Duomo podràs arribar als carrers comercials més famosos de la ciutat, com a Cors Vittorio Emanuele i Via Torino.

Parlant de compres, recordem que estem en una de les capitals de la moda d'Europa! Així que, a més d'aquests carrers, no pots perdre't l’anomenat Quadrilàter de la Moda, els carrers del qual, també situades a pocs passos de la Piazza Duomo, alberguen les boutiques de les marques i cases de moda més prestigioses del món.

Cerques un altre tipus de passeig per Milà? Des de la Piazza del Duomo, caminant per la Via Orefici i travessant després la Via Dante, arribaràs al Castello Sforzesco, darrere del qual es troba el gran Parc Sempione, ideal si vols passar un dia envoltat de vegetació. I per als amants de l'art, no oblidis visitar l'església de Santa Maria delle Grazie, on podràs contemplar el famós Últim Sopar de Leonardo da Vinci.

Quant a altres llocs emblemàtics de Milà, recorda assenyalar en la teva ruta una visita a la Basílica de Sant'Ambrogio, també situada al centre de Milà.

Aparcament prop dels principals museus de Milà

Podríem parlar durant hores dels nombrosos museus per visitar a Milà, però, si vas amb els dies comptats o no saps per quin començar, aquí et deixem una llista amb els museus més reconeguts:

 • Museu de la Ciència i la Tecnologia
 • Museu d’Història Natural
 • MUDEC - Museu de les Cultures
 • Museu Poldi Pezzoli
 • Fundació Prada
 • Museu del segle XX
 • Palacio Real de Milà

I, per descomptat, l'única i inimitable Pinacoteca de Brera (no l'havíem oblidat!)

Què fer a Milà a la nit

Vols saber com és la vida nocturna a Milà? Existeixen tot tipus de plans, cadascun amb el seu encant particular. Fem un recorregut per les zones típiques de la nit milanesa?

En primer lloc, pots recórrer el Corso Como. Situat darrere de la moderna Piazza Gae Aulenti, aquest carrer és ple de locals exclusius VIP, bars i discoteques.

Una altra zona molt coneguda és el Corso Sempione, on podràs prendre un còctel mentre admires el bell Arc della Pastura, il·luminat a l'entrada oposada al Parc Sempione des del Castello Sforzesco.

I el que no pots perdre't per res en el món és una de les zones més simbòliques i de moda tant de dia com de nit: els Navigli i la Darsena. Al llarg del Naviglio Gran i del Naviglio Pavese, trobaràs llocs tan moderns com nombrosos restaurants, bars d'aperitius, discoteques, així com racons més antics que et transportaran en el temps, com el Vicolo dei Lavandai.

No gaire lluny dels Navigli de Milà, es troben la Via Tortona i les Colonne di Sant Lorenzo. Enfront de la Basílica di San Lorenzo Maggiore i el Parc delle Basiliche, aquests carrers són un lloc de trobada tant de dia com de nit, on prendre una copa o fins i tot gaudir d'un passeig pel Cors di Porta Ticinese.

Aparcament prop dels principals teatres de Milà

Qui diu que anar a l'òpera o veure una representació teatral no és un bon pla? A Milà, podràs gaudir d'un espectacle o un musical en un dels seus molts teatres. Aquí et deixem alguns exemples!

 • Teatre alla Scala: a un pas del Duomo i del mundialment famós
 • Teatre dal Verme
 • Piccolo Teatro
 • Teatro Nazionale
 • Teatro Linearciak
 • Teatro Arcimboldi
 • Teatro Carcano

Ara que t'hem donat algunes idees per al teu viatge, sigui com sigui el teu tipus de pla, amb Parclick podràs trobar un aparcament al centre de Milà i arribar (ja sigui caminant o amb metro) a altres llocs famosos de Milà, des de Porta Venezia fins a Cors Buenos Aires, passant per la Basílica de Sant'Eustorgio, els Jardins Indro Montanelli, el Pirellone fins a la Guastalla, i fins i tot fins al Idroscalo i el recinte firal de Milà.

La guinda del pastís? Amb Parclick, fins i tot aparcar a San Siro serà bufar i fer ampolles. Ja no tornaràs a perdre't l'inici d'un partit de l'AC Milan o de l'Inter de Milà.

Aparcament a Milà per un esdeveniment o fira

Si haguéssim de triar dos esdeveniments representatius de la ciutat durant els quals Milà brilla amb llum pròpia i atreu tots els focus i cambres de mig món, no tenim dubte que són aquests:

 • La Milan Fashion Week: igual que Nova York, Londres i París, Milà és una capital mundial de la moda que acull dues vegades a l'any la Setmana de la Moda, l'esdeveniment més glamurós de la temporada (tardor/hivern o primavera/estiu, és clar!).
 • El Salone Internazionale del Mobile: a més de la moda, Milà és una ciutat dedicada al disseny on totes les grans novetats del sector es presenten cada any a l'abril durant aquest saló del moble, la fira de decoració més important del món.

Durant aquest període, la ciutat cobra vida amb esdeveniments, concerts, exposicions i festes que tenen lloc especialment al centre de Milà, però també a zones com Isola i Tortona (et sona el Fuorisalone?).

En tractar-se d'esdeveniments de talla mundial que atreuen a milers de persones a la ciutat, tenir una plaça d'aparcament reservada amb antelació en un aparcament a Milà no és mala idea, oi? Ja saps on estem per quan ho necessitis! ;)

Sigui qual sigui l'època de l'any on decideixis visitar Milà, qui sap si necessites algun consell sobre què fer en un dia a Milà, o una llista d'hotels a Milà entre els quals triar el lloc perfecte per la teva estada.

Viatjar des de Milan

Ets de pas per Milà de vacances o de viatge de negocis? Amb Parclick també podràs reservar un aparcament de llarga durada en l'aeroport o prop d'una estació de tren.

Només necessitem saber des d'on surt el teu trajecte!

Per aparcar prop dels aeroports de Milà:

 • Aparcament a l'aeroport de Milà Malpensa
 • Aparcament a l'aeroport de Milà Linate
 • Aparcament a l'aeroport de Bèrgam Orio al Serio

Per a aparcar prop de les estacions de tren de Milà:

 • Aparcament a l'estació Milà Centrale
 • Aparcament a l'estació de Milà Cadorna
 • Aparcament a l'estació de Milà Garibaldi
 • Aparcament a l'estació de Milà Lambrate
 • Aparcament a l'estació de Milà Rogoredo

A Parclick, trobaràs sempre el millor aparcament de llarga durada a Milà, prop del Duomo i dins de l'Àrea C i l'Àrea B de la ZTL de Milà. En un parell de clics, tindràs la teva plaça de pàrquing reservada en un aparcament vigilat a Milà al millor preu. No deixis passar aquesta oportunitat econòmica i còmoda!

Altres llocs a Mila