HOMELY Urban Concept Joaquín Costa

Joaquín Costa 25
Sobre el pàrquing
Al costat del Passeig de la Castellana, a prop d’El Corte Inglés de Castellana, Estació de Rodalies Renfe de Nuevos Ministerios i l’Hospital Sant Francesc d’Assís, així com a 10 minuts a peu de l’Estadi Santiago Bernabéu. En este aparcamiento es necesario dejar las llaves del coche.
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva.

A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure.

Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Entrada al pàrquing

Calle de Joaquín Costa 27

Què opinen els nostres clients
3,7
Basat en 3 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

Vincent
3,7
3,7

Ramón
4,3
4,3

Miguel Angel
3
3
En la web pone que no hay que dejar las llaves. Pero ellos me pidieron que se las dejara. Al final no las deje pero la información debe ser clara y concisa.Llegir-ne menys

Preu per a 1 dia