• Millors ofertes
  • Més de 3 milions de clients
  • Reserva amb flexibilitat de dates

Pàrquings populars en Porte d'Orléans

El més cèntrics

Els més barats

On aparcar a Porte d'Orléans

Vas a la Porte d'Orléans? Únic problema, coneixes bé París i saps el difícil que és aparcar? No us espanteu, us suggerim reservar una plaça d'aparcament a Parclick.cat o a l'aplicació. Per estar a prop de Porte d'Orléans, us aconsellem reservar plaça a l'aparcament de la Porte d'Orléans o a l'aparcament Indigo Alésia!

Porte d'Orléans es troba al districte 14 de París, davant de Montrouge. És una de les grans portes al sud de la capital parisenca que condueix a l'encreuament de l'avinguda du Général-Leclerc, el bulevard Jourdan i el bulevard Brune. Es troba a pocs passos de l'aparcament de Porte d'Orléans i de l'aparcament Indigo Alésia.

Des de Porte d'Orléans, podeu arribar a l'estació de metro de Porte d'Orléans, servida per la línia 4 i el tramvia T3a.

Ho savies ? La Porta d'Orleans va ser un eix molt important entre París i Orleans a l'edat mitjana. De fet, La Porte d'Orléans ha estat sempre un centre de transport públic, i va tenir un paper clau el 24 d'agost de 1944 durant l'Alliberament de París deixant passar elements de la 2a Divisió Blindada del general Leclerc.

La Porta d'Orléans continua sent un eix de transport molt important avui dia. Si tens un autobús per agafar a la província, és probable que surti d'allà. A continuació, deixeu el vostre vehicle a l'aparcament Indigo Alésia o a l'aparcament de Porte d'Orléans per arribar-hi fàcilment.

Si tens una estona en aquesta zona després d'aparcar el teu vehicle a l'aparcament Indigo Alésia o a l'aparcament de Porte d'Orléans, trobaràs coses per veure a prop de Porte d'Orléans. Podeu anar al Memorial en homenatge al Maréchal Leclerc, a la plaça del Serment de Koufra i a l'estàtua La Baigneuse, per exemple.

Si passeu uns dies a la zona de Porte d'Orléans, podeu deixar el cotxe amb seguretat a l'aparcament Indigo Alésia o a l'aparcament de Porte d'Orléans, i reservar una habitació a l'Ideal Hotel Design (108 boulevard Jourdan). , 75014 París), a l'Hôtel Acropole (199 boulevard Brune, 75014 París), o a l'Hôtel Mercure Paris Alésia (185 boulevard Brune, 75014 París).

Si voleu dinar després de deixar el cotxe a l'aparcament Indigo Alésia o a l'aparcament de Porte d'Orléans, podeu anar a un dels restaurants propers: Les Saveurs du Sichuan (34 rue Friant, 75014 París), a Buffalo Grill (117 avenue du Général Leclerc, 75014 París), el restaurant Il Far'Niente (1 rue Paul Fort, 75014 París) ...

L'aparcament Alésia indigo i l'aparcament Porte d'Orléans tenen una ubicació ideal per arribar a Porte d'Orléans. No perdis ni un moment i reserva la teva plaça a l'aparcament Indigo Alésia o a l'aparcament Porte d'Orléans amb Parclick.

Download app

Llisca el teu dit per la nostra app i tot canvia

Tu decideixes on, quan aparcar i quin pàrquing s'adapta millor a tu. Estalvies diners, estalvies temps i t'adones, que aparcar pot ser ràpid i còmode. Arribes sempre a temps.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Porte d'Orléans

Més de 1 milió de conductors ja han reservat amb  Parclick

Arnold

En stationnement dans le parking de 10h à 21h pour le salon de l’agriculture. Problème de QR code mais le personnel a l’accueil a été très serviable et réglé le problème

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google