IC Eduardo Ibarra

Paseo Eduardo Ibarra, S/N
Sobre el pàrquing
Situat al costat del estadi de futbol de La Romareda, té més de 47.000 metres quadrats de superfície construïda i 24.000 urbanitzada.
Horari del pàrquing
Obert les 24 hores del dia
Horari del check-in
dilluns a divendres 07:00 - 21:00
dissabte a diumenge 12:00 - 20:00
Com accedir-hi?

En el procés de compra escull la data en que arribaràs. Després de fer el pagament online rebràs per correu electrònic un justificant de compra amb el codi localitzador de la teva reserva. A la data de la reserva, accedeix normalment al pàrking amb el teu vehicle, recull el tiquet a l'entrada i aparca a qualsevol plaça que estigui lliure. Un cop t'hagis baixat del cotxe, acosta't a la cabina de control amb el justificant Parclick i el tiquet que has recollit. Allà el nostre personal comprovarà la reserva utilitzant el localitzador de la teva reserva i et donarà la targeta que et permetrà les múltiples entrades i sortides.

Entrada al pàrquing

Calle de Violante de Hungría 4

Què opinen els nostres clients
4,4
Basat en 13 opinions
Accés
Instal·lacions
Personal

David
5
5

DANIEL
4,7
4,7

José Ramón
4
4
La vez anterior tuve problemas con las salidas y las entradas porque el ticket de 24 horas no me funcionaba. Esta vez no he tenido esos problemas. Un apunte: el suelo resbala mucho, deberían limpiarlo un poco porque el coche desliza demasiado.Llegir-ne menys

Preu per a 4 hores
Llocs i esdeveniments interessants a prop de IC Eduardo Ibarra